Γράφει ιστορία και στους μικρούς ο Ολυμπιακός, ντερμπάρα με γκολ στην Ιταλία



Μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, η ομάδα U19 των «ερυθρόλευκων» το πήγε… ακόμα παραπέρα και απόψε δίνει τον μεγάλο τελικό του Youth League κόντρα στη Μίλαν. Από εκεί και πέρα σπουδαία ματς υπάρχουν σε Ισπανία και Ιταλία, όπου φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν.

ΔΕΣ ΕΔΩ: ποια ειναι τα νομιμα online casino στην Ελλαδα

Ολυμπιακός U19 – Μίλαν U19 (19:00)

Ιστορικό ματς για τις δύο ομάδες αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε τελικό του Youth League. Και οι δύο πήραν προκρίσεις στα πέναλτι, κόντρα στη Ναντ ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Πόρτο η Μίλαν. Σαφώς και οι Ιταλοί υπερισχύουν σε ποιότητα από το σύνολο του Συλαϊδόπουλου, ωστόσο μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα πορεία των Πειραιωτών στη διοργάνωση. Δεν έχουν ηττηθεί ακόμα, μετρώντας 5-3-0 και δείχνουν ικανοί να κοντράρουν και τους «ροσονέρι». Ομάδα που ξέρει να αμύνεται και να παίζει καλά την κόντρα ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην ηττηθεί για ακόμα ένα ματς, γι’ αυτό και καταλήγουμε στη διπλή ευκαιρία «» του 1.95.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Πως να δεις δωρεάν* τον μεγάλο τελικό των «ερυθρόλευκων»!

  1. Μίλαν – Ίντερ (21:45)

Το σπουδαιότερο ντέρμπι στην Ιταλία, είναι αυτό που κλείνει το πρόγραμμα στην 33η αγωνιστική της Σέριε Α. Όχι και τόσο έντονο το βαθμολογικό κίνητρο, αφού η Ίντερ περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του τίτλου, ενώ η Μίλαν λογικά θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Κατήφεια στο στρατόπεδο των τυπικά γηπεδούχων οι οποίοι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ από τη Ρόμα και σίγουρα απόψε δεν θέλουν να δουν τη μισητή Ίντερ, με νίκη να πανηγυρίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Αμφότερες οι ομάδες προβληματίζουν στον αμυντικό τομέα εσχάτως, ενώ μεσοεπιθετικά διαθέτουν τρομερή ποιότητα αλλά και εύκολο το γκολ. Στέκεται μια χαρά το combo «G/G & Over 2,5» στο 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.