Η ‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’ σχετικά με τη ρύπανση νερού του Κρόκου



Όταν σοβαρά ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Κοζάνης όπως αυτό της ρύπανσης του πόσιμου νερού της ΤΚ Κρόκου με πετρέλαιο, αντιμετωπίζονται από την Δημοτική Αρχή με όρους lifestyle, δημαρχιακά χαμογελά επιτυχίας και προεδρικές δηλώσεις δημιουργικά ασαφείς (χρόνος ρύπανσης), οριακά ανεύθυνες (αχαρτογράφητες πηγές!!!), νομικά επικίνδυνες (ευθύνη αναδόχου του έργου) και επιστημονικά ατεκμηρίωτες (διαδικασία καθαρισμού δικτύου) τότε μόνο ανησυχία δημιουργείται για την ικανότητα της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη να διαχειριστεί τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου μας.
Η ΔΕΥΑΚ έχει κερδίσει διαχρονικά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πολιτών και ελπίζουμε αυτό να μην χαθεί εξαιτίας βεβιασμένων κινήσεων εντυπωσιασμού πολιτικών παραγόντων.
Η περίοδος χάριτος έληξε, είναι καιρός η Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει πλέον την «ενημέρωσή» της και να διοικήσει με γνώμονα το καλό του τόπου και όχι μόνο της εικόνας της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.