Κερδίζει στο φινάλε ο Ολυμπιακός, κερδίζει επιτέλους εκτός και η Λέστερ



Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς των προημιτελικών στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, σήμερα ρίχνει αυλαία και η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Φενέρ. Λίγο αργότερα η Λάτσιο θα φροντίσει να «γιατρέψει πληγές» στο Καμπιονάτο και η Λέστερ θα κάνει τέταρτη απόπειρα για νίκη εκτός, από το Μάρτιο.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση του bwin casino live

  1. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (21:15)

Οι Πειραιώτες και η Φενέρ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ και σήμερα θα καθοριστεί η τελική τους θέση. Η νοοτροπία και των δύο ομάδων μάς αποτρέπει από σκέψεις ότι μπορεί να διαλέξουν αντίπαλο (Μονακό ή Μπαρτσελόνα) και πιστεύουμε ότι θα παίξουν αμφότερες για τη νίκη. Παρ’ ότι στα ρόστερ και των δύο υπάρχουν προβλήματα, αυτά των Τούρκων στη θέση «5» είναι σοβαρότερα κι ο γηπεδούχος μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, καλύπτοντας με νίκη και το χάντικαπ των 5 πόντων που πληρώνει 1.90.

  1. Πλίμουθ – Λέστερ (22:00)

Η Λέστερ πάει να… χύσει την καρδάρα με το γάλα που γέμιζε όλη τη χρονιά. Για ακόμη ένα εκτός έδρας παρουσιάστηκε ανίκανη να μετουσιώσει την κατοχή της και υπέστη ήττα στη Μίλγουολ. Στο σημερινό δεν έχει περιθώρια, αισθάνεται πλέον την…ανάσα και της Ίπσουιτς και της Λιντς. Όσο κι αν η Πλίμουθ θα ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία θεωρούμε ότι το φαβορί, έστω και με δυσκολία, δεν θα κάνει άλλη «γκέλα». Πάμε στο διπλό με Under 3,5 τέρματα στο 2.60.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.