Ο Κοζανίτης Κωνσταντίνος Σακαρίδης υπότροφος του Berklee College of Music των Η.Π.Α παρουσιάζει το καινούργιο project ‘Fingerprints’ – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANIIFE.GR 

Ο Κοζανίτης Κωνσταντίνος Σακαρίδης μας συστήνει το πρώτο του ολοκαίνουργιο project με τίτλο ‘Fingerprints’.

Ο ίδιος περιγράφει την πρώτη του προσπάθεια να αποτυπώσει με ακρίβεια, ένα υψηλού επίπεδου σόλο για πιάνο, στο κλαρίνο.

«Το “Fingerprints” αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να αποτυπώσω με ακρίβεια, ένα υψηλού επίπεδου σόλο για πιάνο, στο κλαρίνο. Μολονότι ήταν μια διαδικασία ατελείωτης μελέτης και εξερεύνησης, κατάφερα να ανακαλύψω νέες τεχνικές στο κλαρίνο και συνάμα να έρθω πιο κόντα σε αυτό που λέμε “jazz” αυτοσχεδιασμό. Ιδιαίτερη έμφαση, έδωσα στον ήχο, καθώς έπρεπε να πλησιάσω στον ήχο του πιάνου χωρίς ωστόσο να περιοριστώ σε αυτό».

Το ‘Fingerprints’ πρόκειται για εργασία στα πλαίσια του προγράμματος “Επίλεκτο Ηπειρωτικό Ensemble” με καλλιτεχνικό διεύθυντη τον Βασίλη Κόστα και υπεύθυνο καθηγητή τον Νεκτάριο Παπαγεωργίου, οι οποίοι μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του project.

Recorded and mixed: Royal Alzheimer Hall by Tito’s Kargiotakis and Christos Charbilas

Εικονοληψία: Λάζαρος Μανουσαρίδης

Μοντάζ:Cs pictures

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.