Συγχαρητήριο μήνυμα του Διοικητή Δημήτρη Σιόλιου στους γιατρούς και συνεργάτες του Νοσοκομείου Κοζάνης



Αγαπητέ κ. Λαμπρόπουλε, αξιότιμοι ιατροί που λάβατε μέρος κ. Στόκκο, κ. Ροδίτη, κα Θεοδωρίδου, κ. Σωτηρίου, κα Αργυροπούλου και αξιότιμοι συνεργάτες του Νοσοκομείου, με την ολοκλήρωση των εργασιών του 1ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου που διεξήχθη στην πόλη της Κοζάνης με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια θέλω να σας συγχαρώ επίσημα για το εξαιρετικό έργο που πραγματοποιείτε στο Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο. Η αφοσίωσή σας στο έργο σας και ο επαγγελματισμός σας με επίκεντρο τον άνθρωπο διαπνέουν κάθε πτυχή της εργασίας σας και οδηγούν σε αποτελέσματα που αξίζουν το θαυμασμό και την εκτίμησή μας. Η επιμονή σας στην ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Οι προσπάθειές σας στον τομέα της καρδιολογίας, ιδιαίτερα, έχουν επιφέρει σημαντική αναγνώριση και εκτίμηση από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος. Επιπλέον, θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος για την εξαιρετική τους εργασία και τη συνεισφορά τους στην πρόοδο της καρδιολογίας στην περιοχή μας καθώς και προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για τη στήριξη και τη συνεργασία του στις προσπάθειές σας.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας στην υγεία και την ευημερία των πολιτών και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και συνέχιση του εξαιρετικού έργου σας.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Σιόλιος
Διοικητής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.