Το «Ταγκαλάκι» έρχεται στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας



Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ υποδέχεται, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ώρα 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, τη θεατρική παράσταση «Το Ταγκαλάκι», μια «θεατροποίηση» παλαιότερης (2013) συνέντευξης του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου στον Αντώνη Μποσκοΐτη, η οποία εντυπωσίασε κατά την πρώτη δημοσίευσή της την επομένη του θανάτου του ποιητή.

Έπειτα από τον επιτυχημένο κύκλο των παραστάσεων και τα συνεχή sold out στην Αθήνα, το «Ταγκαλάκι» έρχεται στην Πτολεμαΐδα.

Στον ρόλο του ποιητή, διηγηματογράφου, δοκιμιογράφου, μεταφραστή, ερευνητή, λαογράφου, εκδότη και βιβλιοκριτικού Ντίνου Χριστιανόπουλου (Θεσσαλονίκη 20/3/1931 – Θεσσαλονίκη 11/8/2020) ο Χάρης Φλέουρας.

Στον ρόλο του interviewer του ποιητή ο Αντώνης Μποσκοΐτης, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία με βοηθό τον Ηλία Καρακωνσταντάκη. Μουσική, Γιώργος Χριστοδούλου. Στίχοι του συγγραφέα Θωμά Κοροβίνη. Ερμηνεύει ο Παντελής Θεοχαρίδης.
Από την ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ. Μείνετε συντονισμένοι…

Εισιτήρια προπωλούνται στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΑΠΥΡΟΣ», Μ. Αλεξάνδρου 10, Πτολεμαΐδα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.