Ώρα τίτλου για τη Μπιλμπάο, στο πόδι η Λισαβόνα



Δύο κλασικά ντέρμπι μαγνητίζουν αρχικά το ενδιαφέρον μας στο σημερινό κουπόνι. Στη Ρώμη, οι μισητές γειτόνισσες προσφέρουν πάντα σασπένς, στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ δείχνει να έχει βρει «τα κουμπιά» της Μπενφίκα. Ενδιάμεσα η Άρσεναλ καλείται να βγάλει μέταλλο σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι επιλογές κλείνουν με τον τελικό Κυπέλλου της Ισπανίας.

  1. Ρόμα – Λάτσιο (19:00)

Μαζεμένα τα ντέρμπι για τη Λάτσιο, μετά τις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει και τη Ρόμα. Η τελευταία δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα στην έδρα της Λέτσε, πάντως η αγωνιστική της ανάταση με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο είναι δεδομένη. Παρ’ ότι η κούραση της Λάτσιο δίνει προβάδισμα στην αντίπαλο, θεωρούμε ότι η ανάγκη αμφότερων για βαθμούς οδηγεί στο καλοπληρωμένο Over 2,5 του 2.20.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία νόμιμα online casino στην Ελλάδα το 2024!

  1. Παναιτωλικός – Βόλος Ν.Π.Σ. (19:30)

Δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα Ιωάννινα οι Αγρινιώτες, με την ισοπαλία που απέσπασαν παραμένουν εκτός επικίνδυνων θέσεων, αλλά χωρίς πλήρη ασφάλεια. Η ομάδα του Βόλου διαψεύδει με την πορεία της στα πλέι άουτ όσους μιλούσαν για «λευκή σημαία», έχοντας 2/2 νίκες ως τώρα. Κανείς εκ των δύο δεν θα «χαλαστεί» με μια ισοπαλία, που δείχνει πιθανή λόγω και των απουσιών των γηπεδούχων. Η απόδοση 3.00 για το Χ μοιάζει με πολύ καλή περίπτωση.

  1. Μπράιτον – Άρσεναλ (19:30)

Η Μπράιτον έχει χάσει πολύ έδαφος στη βαθμολογία αφού δεν παίρνει πλέον ακόμα και τα ματς που είναι καλύτερη, όπως αυτό στη Μπρέντφορντ που έμεινε στο 0-0. Η έδρα της βέβαια παραμένει απόρθητο κάστρο εδώ και μήνες και θα αποτελέσει μεγάλη δοκιμασία για τους «κανονιέρηδες». Πάντως η Άρσεναλ βγάζει υπομονή στο παιχνίδι της και σιγουριά στα μετόπισθεν, της αρέσουν πλέον τα πιο κλειστά ματς. Ο συνδυασμός Χ2 & Under 3,5 καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα και πληρώνει 1.91.

  1. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα (22:30)

Μετά την πρόκριση της Σπόρτινγκ στο Κύπελλο, οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται για το πρωτάθλημα, με την απόσταση μεταξύ τους μόλις στον 1 βαθμό. Η νικήτρια θα πάρει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο. Η Μπενφίκα πάντως έχει και σοβαρό ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα, αλλά ο Σμιντ δεν έχει περιθώρια για rotation. Η μόλις μια ισοπαλία στα 7 πρόσφατα μεταξύ τους στη λίγκα, στην έδρα της Σπόρτινγκ, μας δείχνει ότι θα υπάρξει νικητής. Επιλέγουμε τον άσο λόγω μομέντουμ, που πληρώνει 2.00.

  1. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα (23:00)

Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας είναι το σπουδαιότερο ματς της ημέρας και ιδανικός στοιχηματικός επίλογος. Τεράστια έκπληξη ότι η μία εκ των δύο φιναλίστ είναι η Μαγιόρκα, που απέκλεισε Χιρόνα και Σοσιεδάδ, την ώρα που παλεύει να κρατηθεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σήμερα, όμως, οι εκπλήξεις τελειώνουν. Η Μπιλμπάο είναι καλύτερη ομάδα, έχει «πελάτισσα» τη Μαγιόρκα και πάνω απ’ όλα έχει τεράστια δίψα για έναν τίτλο που κατέκτησε τελευταία φορά το…1984.  Περιμένουμε ότι θα «καθαρίσει» τον τελικό στην κανονική διάρκεια και ποντάρουμε σε νίκη με ασιατικό χάντικαπ. 1 (-1 Α.Η.) 2.20.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.