Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης στη Φλώρινα: Προσποιήθηκε τον λογιστή και απέσπασε από ζευγάρι 3.000€



Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 51χρονου άνδρα και μιας 48χρονης γυναίκας, σε περιοχή της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατήγγειλαν ότι, τέλη Μαρτίου του 2024, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 51χρονο, προσποιούμενο υπάλληλο του λογιστή του και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “MARKET PASS”, έπεισε αυτόν και έστειλε σε ΑΤΜ της περιοχής της Φλώρινας την 48χρονη σύζυγό του, η οποία μετέφερε από το λογαριασμό του 51χρονου, το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού που μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.