Συνελήφθη 22χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων στην Πτολεμαΐδα



Διενεργήθηκαν έρευνες σε -2- οικίες του 22χρονου, εκ των οποίων η μία χρησιμοποιούνταν ως «καβάτζα» απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -187,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -0,6- γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),

-1- ζυγαριά ακριβείας και -1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TASER)

 

Συνελήφθη χθες (02-04-2024) μεσημβρινές ώρες στην πόλη της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 22χρονος ημεδαπός, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων συγκροτήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Συγκεκριμένα, χθες μεσημβρινές ώρες από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε -2- οικίες του 22χρονου στην Πτολεμαΐδα, εκ των οποίων η μία χρησιμοποιούνταν ως «καβάτζα» απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• -187,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• -0,6- γραμμάρια κοκαΐνης,

• -1- γραμμάριο κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,

• -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

• -1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TASER).

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.