Με «μαχαίρι στο λαιμό» ο Παναθηναϊκός, νίκη με γκολ η Σίτι



«Ζεστάθηκαν» πολύ τα ελληνικά πλέι οφ. Σήμερα, ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει δύναμη να ξεπεράσει το σοκ των καθυστερήσεων στη Ν. Φιλαδέλφεια και ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τίτλο. Λίγο αργότερα περιμένουμε ματσάρα στην Ιταλία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα παραμείνει άσφαιρη για δεύτερο σερί.

Δες εδώ: Αυτά είναι τα καλυτερα online casino live στην Ελλάδα

  1. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21:00)

Όχι απλά πήγε χαμένο το διπλό στο Φάληρο για τους «πράσινους», αλλά ήταν και πλήγμα στην ψυχολογία τους η σχετική άνεση με την οποία άλωσε την έδρα τους ο ΠΑΟΚ. Δεν τους ευνοεί το πρόγραμμα, πρέπει άμεσα να ανασυνταχτούν, αφού δύσκολα η ΑΕΚ θα κάνει 2ο σερί κακό ματς, με τον Ολυμπιακό ο «δικέφαλος» έκλεψε τη νίκη. Θα αναζητήσουν γκολ οι γηπεδούχοι και αυτό μπορεί να τους κάνει και πάλι ευάλωτους αμυντικά. Το Over 2,5 προσφέρεται σε μεγαλύτερες αποδόσεις από αυτές που υπολογίζαμε, θα το τιμήσουμε στο 2.10.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (22:15)

Δεν κατάφερε ακόμη μία φορά να κερδίσει ομάδα της πρώτης 4άδας η Σίτι και έμεινε στο 0-0 στην υποδοχή της Άρσεναλ. Αλληλοεξουδετερώθηκαν τα χαφ των δύο ομάδων, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Η Άστον Βίλα αντέχει ακόμα στα συνεχή παιχνίδια, αλλά και στη νίκη επί της Γουλβς φάνηκε ότι παίζει στα όρια. Ευκαιρία για τη γηπεδούχο να επανέλθει στις νίκες με θεαματικό τρόπο. Παίρνουμε το combo 1 & Over 2,5 στο 1.75.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.