Γυμνάσιο Σερβίων: Επιμορφωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα τις σχέσεις γονέων – παιδιών



Επιμορφωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σερβίων με θέμα τις σχέσεις γονέων – παιδιών. Εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική υπήρξε η προγραμματισμένη συνάντηση στις 29-03-2024 (ώρα:10:00), στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας», των γονέων και κηδεμόνων με τα μέλη της ΕΔΥ του Γυμνασίου Σερβίων, κα Ζάχου Κωνσταντίνα, Κοινωνική Λειτουργό και κα Κυρικλίδου Δέσποινα, Ψυχολόγο.

Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου και αφορούσε στις σχέσεις γονέων – παιδιών και πώς αυτές επιδρούν στη συμπεριφορά. Τέθηκαν ζητήματα επικοινωνίας γονέων – παιδιών, συζητήθηκαν οι δύο όψεις της επικοινωνίας μέσα από προσωπικές εμπειρίες των γονέων και παρουσιάστηκαν μέσω διαδραστικών πρακτικών οι τεχνικές της ενεργητικής ακρόασης και της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ζάχου Κωνσταντίνα, Κοινωνική Λειτουργό και Κυρικλίδου Δέσποινα, Ψυχολόγο που με επιστημονικό και βιωματικό τρόπο προσέγγισαν ένα τόσο απαιτητικό θέμα που υπαγορεύει μεγάλη προσπάθεια από τους γονείς και κηδεμόνες, ώστε να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με τα παιδιά τους.

 

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Σεερβίων

Τσολακίδης Κυριάκος

Η ομάδα του Σχεδίου Δράσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.