Γρεβενά: Κατελήφθη 38χρονος να οδηγεί απ’ αυτοφόρω κλεμμένο όχημα το οποίο είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο και συνελήφθη



Ο 38χρονος είχε συλληφθή ξανά απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και Τροχαίας Γρεβενών για κλοπή μοτοσυκλετας από περιοχή της Χαλκιδικής

Συνελήφθη άμεσα, την 01-04-2024 βραδινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας, Τροχαίας και Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί απ’ αυτοφόρω κλεμμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την πόλη των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 01-04-2024, ύστερα από καταγγελία 33χρονης ημεδαπής για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του συζύγου της, από την πόλη των Γρεβενών, άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε σε περιοχή των Γρεβενών και ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα με οδηγό τον 38χρονο.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης διαπιστώθηκε, ότι ο 38χρονος είχε αφαιρέσει το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επιπλέον, ο 38χρονος την ίδια μέρα (01-04-2024) τις μεσημβρινές ώρες είχε εντοπίσθεί σε περιοχή των Γρεβενών, από προαναφερόμενους αστυνομικούς να οδηγεί κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού, την οποία είχε αφαιρέσει κατά το χρονικό διάστημα από 18-03-2024 έως 01-04-2024 από αποθήκη οικίας, σε περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία θα αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.