Συμμετοχή του 2ου ΕΠΑ.Λ Κοζάνης στο διαγωνισμό Young Business Talents 



Συνολικά 2300 μαθητές από την Ελλάδα χωρισμένοι σε ομάδες συμμετείχαν στο young Business talents με χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη .

Στο ΣΕΦ ( Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν με ενθουσιασμό οι 268 μαθητές από 47 διαφορετικά Λύκεια (Δημόσια, Ιδιωτικά και Επαγγελματικά) της χώρας που έφθασαν στον Εθνικό τελικό του διαγωνισμού.

Οι ομάδες έστησαν τον Νοέμβριο μια εταιρεία καλλυντικών και κλήθηκαν να την διοικήσουν.

Στην αρχή οι μαθητές ήταν 2267,  χωρισμένοι σε 664 ομάδες. Με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν  σε κάθε γύρο, κάθε εβδομάδα από τον Νοέμβριο μέχρι τον τελικό.  Οι 75 ομάδες του τελικού διαγωνισμού, ήταν χωρισμένες ανά 5 άτομα , σε επιμέρους ομίλους κι  έπαιξαν τρεις φορές ακόμη.

Οι μαθητές μας έμαθαν πως λειτουργεί μια «επιχείρηση», την ανταγωνιστικότητα, το μάρκετινγκ,  τα μπόνους και τις διαφημίσεις.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης συμμετείχε με τέσσερις ομάδες μαθητών , από τις οποίες διακρίθηκε  η  ομάδα ΗΜΑ και προκρίθηκε στον Εθνικό τελικό, ανάμεσα σε  75 ομάδες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον όμιλό της.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης συγχαίρει  τους μαθητές και τους καθηγητές της Β’ τάξης του τομέα  Οικονομίας και Διοίκησης για την συμμετοχή και την πρόκρισή τους .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.