Κοκκαλιάρης: «Στοίχημά μας η γρήγορη παράδοση του Κολυμβητηρίου στους δημότες» – Ξεκίνησαν και προχωρούν οι εργασίες της ενεργειακής του αναβάθμισης -Δείτε το βίντεο



Την πορεία υλοποίησης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, το οποίο «τρέχει» ο Δήμος Κοζάνης, παρακολούθησε από κοντά το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κώστα Βόμβα (Τεχνικών Έργων) και Γιάννη Ιωαννίδη (Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης).

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε ότι η γρήγορη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στους πολίτες αποτελεί στοίχημα της Δημοτικής Αρχής, υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές και πολύχρονες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στο παρελθόν για την έναρξη εκτέλεσής του, έχουν ονοματεπώνυμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κοζάνης δήλωσε ότι η δημοπράτηση του έργου έρχεται από την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο αλλά για να φτάσουμε, όπως είπε, στην υπογραφή της σύμβασης στην παρούσα θητεία και στην τήρηση ενός κανονικού χρονοδιαγράμματος, έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια και παραλείψεις.

«Το Κολυμβητήριο έλειψε από τους αθλητές μας, έλειψε από τους πολίτες μας. Στόχος μας η πόλη μας, ο Δήμος μας, να αποκτήσουν γρήγορα την κολυμβητική δομή που τους αξίζει», επεσήμανε στο τέλος ο κ. Κοκκαλιάρης.

Υπενθυμίζεται ότι το κομβικό αυτό έργο με προϋπολογισμό μελέτης 2.490.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο με συγχρηματοδότηση από το Ε.Α.Π. 2012-2016, θα συμβάλλει στη ριζική ανάπλαση και στον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, παραδίδοντας στους δημότες, με την περάτωσή του, ένα σημείο αναφοράς άθλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.