Να «σπάσει το ρόδι» θέλει η ΑΕΚ, σκοράρουν κι οι δύο στη Λεωφόρο



Ο ορισμός της ποδοσφαιρικής Κυριακής και η χαρά του παίκτη είναι το σημερινό κουπόνι. Ξεδιαλέγουμε, τι άλλο, τα μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Κύπρο, την αναμέτρηση της Σίτι με το «αντίγραφό» της την Άρσεναλ και το γαλλικό ντέρμπι μίσους, όπου το γόητρο είναι μεγαλύτερο από τη βαθμολογική ανάγκη.

Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής netbet

  1. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (18:00)

Ονειρικό ξεκίνημα έκαναν στα πλέι οφ οι «πράσινοι». Πέραν της νίκης, ήταν και ο τρόπος που επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Θέλουν να ντουμπλάρουν νίκες σήμερα και βρίσκουν τον ΠΑΟΚ, σχεδόν με το «μαχαίρι στον λαιμό», ύστερα από την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν τη νίκη, τα μεταξύ τους έχουν συνήθως εκατέρωθεν γκολ τα τελευταία χρόνια, θα πάμε στη δοκιμασμένη «συνταγή» του G/G στο 1.83.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (18:30)

Παρ’ ότι είχε μαζεμένα δύσκολα ματς σε όλους τους θεσμούς, δεν έχασε κανένα εξ’ αυτών η Σίτι και προχωρά ακάθεκτη σε όλους τους στόχους της. Αυτός του πρωταθλήματος θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το σημερινό. Η Άρσεναλ είναι μια «φωτοτυπία» της με νεότερους παίκτες, μπορεί να την χτυπήσει με τα ίδια όπλα, passing game και δημιουργία χώρων. Παραπάνω από πιθανό το G/G, αλλά η Σίτι δεν χάνει. Μας καλύπτει το combo 1Χ & G/G στο 2.15.

  1. ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Λόγω και της κόντρας των διοικήσεων, τα παιχνίδια τους τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει τεράστια αντιπαλότητα, μεγαλύτερη, ίσως, και από το κλασικό ντέρμπι «αιωνίων». Ο δικέφαλος έχει… ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει εντός έδρας τους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα. Ο Μεντιλίμπαρ δηλώνει ότι δεν θα προσαρμόσει το παιχνίδι του στους γηπεδούχους, αλλά το άγχος θα είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, που μένει, κατ’ ουσίαν, εκτός πρωταθλήματος αν χάσει. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων μας κάνει να ποντάρουμε στον άσο, που πληρώνει 1.88.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.