Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας τίμησε την Επανάσταση του 1821



Οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με διπλή εκδήλωση.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων κας Τρομπούκη Βάγιας, Παπά Τατιάνας και Σερμπέζη Εύας στη φιλολογική επιμέλεια και της κας Τσαβκοπούλου Ξένιας, του κου Παλάγγα Κωνσταντίνου, του κου Γράβα Αθανασίου και του κου Πογρεβνόη Αλέξη, παρουσίασαν μια πρωτότυπη σχολική γιορτή παρουσιάζοντας πρόσωπα και στιγμές του Αγώνα για την ελευθερία συνδυασμένα με μουσική.

Παρών ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κος Γκουτζιαμάνης Μιχάλης που βράβευσε τις μαθήτριες της Ευρωπαϊκής Χορωδίας και τις εκπαιδευτικούς Παπάζογλου Νικολέτα και Τσιούρα Έμυ για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών.

Την ίδια ώρα το Ορχηστρικό Σύνολο Κιθάρας του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του κου Ρίστα Πέτρου και της κας Κυριακίδη Γιώτας, συνέπραξαν με εκπαιδευτικούς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου, παρουσιάζοντας μια όμορφη γιορτή στο Τσοτύλι.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους καθηγητές και μαθητές που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις και εύχεται ειρήνη και ελευθερία σε όλο τον κόσμο.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.