Επίσκεψη AHEPA HELLAS στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν τα μέλη του Τμήματος AHEPA HELLAS HJ015 Ioannis Trantas Kozani, Καζάκος Ευάγγελος, Καψάλης Βασίλειος και Καβελίδης Ιωάννης, όπου είχαν συνάντηση με τον κ. Αμανατίδη Γεώργιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την κ. Πολυτίμη Φαρμάκη Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος.
Τα μέλη της Αντιπροσωπείας ευχόμενοι, χαιρέτισαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εκλογή του κ. Αμανατίδη, ο οποίος είναι μέλος της Οργάνωσης από το 2021 και της κ. Φαρμάκη και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν για το καλό της περιοχής μας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχτηκαν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ενόψει και της πραγματοποίησης στην Κοζάνη της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου της ελληνικής περιφέρειας της AHEPA στις 30 Μαρτίου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην εξεύρεση των πλέον κατάλληλων μέσων για την αποτελεσματικότερη συνδρομή του δικτύου της AHEPA και των επαφών της στις ΗΠΑ στην προβολή και την ανάπτυξη του τομέα του Τουρισμού στη Δυτική Μακεδονία.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία των δύο πλευρών και προσφέρθηκαν από την αντιπροσωπεία της AHEPA HELLAS αναμνηστικά της Οργάνωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.