1η θέση στην ΠΕ Κοζάνης και 3η θέση στην Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης για μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Σερβίων στο Young Business Talents



Την πρόκρισή τους για τέταρτη χρονιά πέτυχαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σερβίων στον Εθνικό τελικό του Young Business Talents κατακτώντας την 1η θέση στην ΠΕ Κοζάνης και την 3η θέση στην Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης.

Η ομάδα του σχολείου μας αποτελούμενη από τους μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου Καφτηράνη Νικήτα, Παπανίκο Αποστόλη, Πάσχου Μαρία και Τσόλη Αθανάσιο και υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γιάννη Χριστόφορο κλάδου ΠΕ80 συμμετείχε στο μεγαλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείων, που έχει καθιερωθεί στο χώρος της εκπαίδευσης ως ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο.

Το Young Business Talents είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα , ένας διαγωνισμός διοίκησης με προσομοιωτή, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες μαθητές Λυκείων όλης της χώρας να κάνουν πρακτική άσκηση στην επιχειρηματικότητα. Οι μαθητές διοικούν σε ομάδα τη δική τους –εικονική – «εταιρεία» λαμβάνοντας πραγματικές επιχειρηματικές αποφάσεις σε ένα δυναμικό περιβάλλον, σε ανταγωνισμό με άλλες ομάδες – εταιρείες.

Στον τελικό προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν 75 «ομάδες – εταιρείες» που θα διαγωνισθούν με φυσική παρουσία στον εθνικό τελικό στις 22 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σερβίων

Πρόδρομος Μπαλτζής

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.