Ισχυρό κίνητρο ο Παναθηναϊκός, δίχως σκοπιμότητες στη Λεμεσό



Η δράση συνεχίζεται στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου επικεντρώνεται το περισσότερο ενδιαφέρον. Μετά τον Ολυμπιακό, είναι σειρά του Παναθηναϊκού να ριχτεί στη μάχη, με το «τριφύλλι» να έχει επικίνδυνη εξόρμηση στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Δεν προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό «μενού», με τα βλέμματα να συγκεντρώνει η φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Λεμεσού με την ΑΕΚ.

Δες εδώ: Μάθε τα πάντα για την betshop ελλαδα

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ (19:00)

Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι με αφορμή τα 70 και 100 χρόνια ζωής, αντίστοιχα, των δύο αντιπάλων. Ο Απόλλων Λεμεσού εστιάζει περισσότερο στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε εκτός πλέι οφ. H AEK διεύρυνε το αήττητο σερί στα 16 ματς (9-7-0) μετά την ευρεία επικράτηση (4-0) στη Λαμία και φιγουράρει στην κορυφή ύστερα από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ανακοινώθηκε sold out και αναμένεται ένα ματς γιορτή, με το ενδεχόμενο υψηλού ρυθμού να είναι εφικτό. Συνεπώς, πάμε στο combo G/G και Over 2,5 στο 1.80.

  1. Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός (21:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας αδυνατεί να βρει ανάκαμψη. Προέρχεται από 5 διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα και οι ελπίδες για παρουσία στην post season έχουν ελαχιστοποιηθεί. Έντονο είναι το πρόβλημα στην περιφέρεια μετά τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει για τους Σέρβους. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, με σκοπό να κάνει το 5/5 στην τελική ευθεία προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας. Θεωρούμε πως το αποψινό ματς είναι κομβικής σημασίας για το «τριφύλλι», κίνητρο και δυναμική είναι υπέρ του, οπότε επιλέγουμε το 2 (-3.5) σε απόδοση 1.87.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.