Κ. Χατζημανώλη: ‘Ένα τεράστιο μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου μας, οι οποίοι εργάστηκαν ώστε να διεξαχθεί και φέτος η Αποκριά μας!’



 

Η αλήθεια είναι…ότι θύμισε κάτι από παλιά!!

Όμορφες αναμνήσεις που θα προσπαθήσουμε να ξαναζωντανέψουν.
Για αρχή, ένα τεράστιο μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου μας, σε όλες τις εμπλεκόμενες διευθύνσεις, οι οποίοι εργάστηκαν ώστε να διεξαχθεί και φέτος η Αποκριά μας!
Από τη δική μου, θεσμική θέση, έχω να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στο να έρθουν άνθρωποι από ολη την Ελλάδα για να ζήσουν την Αποκριά μας, χαίρομαι που είδα τόσους πολλούς νέους να συμμετέχουν στους φανούς, χαίρομαι που είδα κόσμο να χορεύει ανέμελος για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια πάνω στην Παύλου Μελά, χαίρομαι που είδα τις (καθαρές!!!) γειτονιές μας σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, και χαίρομαι που είδα τόσα πολλά χαρούμενα πρόσωπα ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας που διασκέδασαν όπως κάποτε.
Και του χρόνου με υγεία λοιπόν…
Καλή Σαρακοστή σε όλους!!
Συνεχίζουμε….

3 σχόλια στο άρθρο “Κ. Χατζημανώλη: ‘Ένα τεράστιο μπράβο στους υπαλλήλους του Δήμου μας, οι οποίοι εργάστηκαν ώστε να διεξαχθεί και φέτος η Αποκριά μας!’

  1. Γιαυτό και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν τι δουλειά τους επόμενος δε χρειάζονται ευχαριστίες.

  2. Ένα τεράστιο μπράβο…..

    και γιά τον ρασοφόρο καρναβαλιστή “παππά” , που πρόσβαλε τους πιστούς ; !!
    και γιά μία τουλάχιστον αφίσα με περιεχόμενο που θα κοκκίνιζαν και οι πέτρες ;
    Mπράβο σας !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.