Δήμαρχος Κοζάνης: «Νεολαία από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν την πόλη για τις Απόκριες»



Η χθεσινή ημέρα (17/03) αποτέλεσε το «αντίο» στην φετινή Αποκριά, με την Κοζάνη να κρατάει το γλέντι μέχρι τα ξημερώματα.
Σε ολόκληρη την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η διασκέδαση, με το καρναβάλι στην πλατεία, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν και οι «Φανοί» σε όλες τις γειτονιές. Στην ήρεμη διεξαγωγή των γεγονότων, βρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος της Κοζάνης Γιάννης Κοκαλιάρης, ο οποίος βρέθηκε στις εκδηλώσεις και μίλησε στην «Κ».

«Οι φετινές απόκριες ήταν εξαιρετικές, βοήθησε πάρα πολύ ο καιρός. Το πλήθος κόσμου που υπήρξε φέτος στην Κοζάνη ήταν μοναδικό και κυρίως από νέους ανθρώπους. Νεολαία από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, φέτος επισκέφτηκαν την πόλη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν νεαρές ηλικίες σε τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την παράδοση και όχι μόνο. Από εδώ και πέρα λοιπόν να πούμε Καλή Σαρακοστή, να έχουμε υγεία και όπως λέμε στην Κοζάνη “Σχωρεμένα”».

Για τον γρήγορο καθαρισμό της πόλης: «Οι υπηρεσίες καθαριότητας δούλεψαν τέλεια και είναι μία καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσω. Δούλεψαν σκληρά προκειμένου να κρατηθεί η πόλη σε αυτό το επίπεδο»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.