Το ΚΕΘΕΑ για το νέο Graffiti στην είσοδο του ΔΑΚ Κοζάνης επί της οδού Ολυμπιάδος



Το ΕΣΠΑ Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και τον καλλιτέχνη Γιάννη Ζάμκο, παρουσιάζουν το νέο Graffiti που δημιουργήθηκε στην είσοδο του ΔΑΚ Κοζάνης επί της οδού Ολυμπιάδος. Το έργο με τίτλο «Συμφωνία Απεξάρτησης» διαπραγματεύεται τις εξαρτήσεις. Είναι μια δεσμευτική συμφωνία, σύμβολο πίστης και αυτοβελτίωσης στον αγώνα για μια καθαρή ζωή μακριά από εξαρτήσεις.

Με την επιμέλεια του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και τη συνεισφορά του καλλιτέχνη Γιάννη Ζάμκου, το Graffiti αποτελεί ένα παράδειγμα της σημασίας του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας στην περιοχή της Κοζάνης αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μια πρωτοβουλία όπως αυτή συμβάλλει στην προώθηση της απεξάρτησης και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενισχύοντας παράλληλα την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 10:30 με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου θα βρισκόμαστε στην οδό Ολυμπιάδος για να συζητήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε με το κοινό.

 

Σας περιμένουμε γιατί……………… όλοι μαζί μπορούμε!

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.