Με φόρα ανατρέπει την κατάσταση η Άρσεναλ, πάλι ανοιχτό ματς στη Βαρκελώνη



Ένα γκολ που δεν μπήκε χθες στο Αμορεμπιέτα – Λεγανές, στέρησε από το κουπόνι τη συνολική απόδοση 83,35! Ωστόσο, δεν ήταν άσχημες οι 4/5 εύστοχες επιλογές, οι οποίες είχαν εξαιρετικές τιμές, με κορυφαία το 4,45 στο Λάτσιο – Ουντινέζε που διαβάσατε μόνο στο Foxbet. Περνάμε στο σημερινό πρόγραμμα, όπου έχουμε σέντρα στα τελευταία ματς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ να δείχνει ασταμάτητη στην Αγγλία και να ψάχνει την ανατροπή κόντρα στην Πόρτο.

  1. Βόννη – Ντιζόν (21:00)

Ξεκίνημα με Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο μπάσκετ. Το οποίο επίσης βρίσκεται στη φάση των “16”, ωστόσο εκεί διεξάγεται με τη διαδικασία των ομίλων και προκρίνονται μονάχα οι δύο πρώτοι. Η Βόννη είναι στην κορυφή του γκρουπ και υποδέχεται την Ντιζόν που είναι τρίτη. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη απόψε που θα τους στείλει σίγουρα στην επόμενη φάση και ίσως με πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη η Ντιζόν, αγωνίζεται χωρίς τον καλύτερο της παίκτη Χόλστον και δεν μπορεί να δείξει ανταγωνιστική χωρίς αυτόν,  καταλήγουμε στον άσο με -6.5 χάντικαπ, στο 1.96.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Νοβιμπετ 2024 – Γιατί επιβάλλεται να την επιλέξεις

  1. Άρσεναλ – Πόρτο (22:00)

Περνάμε τώρα στο ποδοσφαιρικό, όπου η Άρσεναλ δείχνει ασταμάτητη στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αρτέτα βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας πανηγυρίσει οκτώ διαδοχικές φορές, ενώ στα πέντε τελευταία ματς, έχει βρει δίχτυα 23 φορές! Μοναδική παραφωνία σε αυτό το διάστημα, η ήττα από την Πόρτο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου μάλιστα οι Λονδρέζοι δεν έπιασαν καθόλου καλή απόδοση. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουν τέτοια παρουσία και απόψε λογικά θα δείξουν την ανωτερότητα τους. Σκοράρει ασταμάτητα η Άρσεναλ, με αυτή τη λογική αξίζει ο συνδυασμός του άσου με το Over 2,5 στο 1.85.

  1. Μπαρτσελόνα – Νάπολι (22:00)

Ανοιχτά τα πάντα και στο έτερο ματς της βραδιάς, με τις Μπαρτσελόνα και Νάπολι να μένουν στο 1-1 στην πρώτη τους μονομαχία. Η γηπεδούχος δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο αθόρυβα έχει χτίσει αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Στόχος φυσικά η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα δώσει σημαντική ανάσα στα τραγικά οικονομικά του συλλόγου. Ούτε η Νάπολι πάει άσχημα από την άλλη και με τον νέο προπονητή έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Μπορεί οι γηπεδούχοι να δείχνουν πιο κοντά στη νίκη, ωστόσο θα καταλήξουμε στο αμφίσκορο του 1.70 μιας και και οι δύο σκοράρουν εύκολα.

  1. Πατσούκα – Φιλαδέλφεια (13/03, 02:15)

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής που επίσης βρίσκεται στη φάση των “16”. Την προηγούμενη βδομάδα, Φιλαδέλφεια και Πατσούκα έμειναν στο 0-0 και απόψε θα ψάξουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση. Οι Μεξικανοί ξεκούρασαν παίκτες στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, ώστε να εμφανιστούν φρέσκοι τώρα. Πάντως, δεν θα έχουν εύκολο έργο μιας και η Φιλαδέλφεια είναι ένα από τα πιο καλοδουλεμένα σύνολα του MLS. Δύσκολα θα έχουμε δεύτερο διαδοχικό ματς με χαμηλό σκορ, επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.80.

  1. Παλεστίνο – Νασιονάλ (13/03, 02:30)

Κλείνουμε με ματς από το Λιμπερταδόρες, το οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ομίλους. Εκεί είναι πολύ κοντά να βρεθεί η Παλεστίνο για τρίτη φορά την τελευταία 10ετία, αφού επικράτησε με 2-0 μέσα στην Παραγουάη, της Νασιονάλ. Απόψε, με τον επαναληπτικό στη Χιλή, έστω και όχι στη φυσική της έδρα, θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Οι Παραγουανοί θα ρισκάρουν, ωστόσο με την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο ματς, δύσκολα θα ανατρέψουν την κατάσταση. Μπορεί να μην ηττηθεί και πάλι η Παλεστίνο,  θα στραφούμε στο combo 1Χ & Under 3,5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.