Στοίχημα Όσκαρ 2024: Φαβορί τα Oppenheimer και Poor Things



Η μεγάλη βραδιά των 96ων Βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και το Foxbet σας βάζει στο κλίμα. Τα φαβορί στις κύριες κατηγορίες, οι νεότερες αποδόσεις και τι παίζουμε!

Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Μαρτίου (03:00 π.μ.) στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες.

Αυτή μάλιστα, θα είναι η τρίτη φορά που τα βραβεία θα δοθούν Μάρτιο, αφού στις δύο προηγούμενες απόπειρες η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη και το ενδιαφέρον φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Eurojackpot κατηγορίες κερδών – Αποτελέσματα τελευταίας κλήρωσης

Ο Γιώργος Λάνθιμος και το «Poor Things» συγκεντρώνουν συνολικά έντεκα (11) υποψηφιότητες! Μερικές από αυτές ήταν της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, σεναρίου, Α΄ Γυναικείου καθώς και Β’ Ανδρικού Ρόλου. Δύο παραπάνω (13) μάζεψε το «Oppenheimer», που έδωσε το «παρών» σε όλες τις κατηγορίες και απέδειξε περίτρανα πως δικαίως λογίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί να τα σαρώσει όλα.

Πότε είναι τα Όσκαρ 2024;

Η 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, 11 Μαρτίου στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η τελετή διεξάγεται Μάρτιο, αφού το «πείραμα» της Ακαδημίας παρουσίασε σταθερή αύξηση της τηλεθέασης τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 03:00 τα ξημερώματα και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και το Cosmote Cinema Oscars HD.

Υποψηφιότητες Όσκαρ 2024 Καλύτερης Ταινίας

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι και αυτή με την μεγαλύτερη βαρύτητα. Πέρυσι νικήτρια ήταν η ταινία «Everything Everywhere All at Once», ενώ στο άνοιγμα της αγοράς βρίσκαμε το «Oppenheimer» σε θέση φαβορί με απόδοση 1.85.

Η ταινία παραμένει στην πρώτη θέση, μόνο που η τιμή της έχει υποχωρήσει στα… τάρταρα και «πληρώνει» πλέον στο εξαιρετικά χαμηλό 1.05.

Το καστ των ηθοποιών αλλά και η ερμηνεία τους είχε (δικαίως) ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, με τους Κίλιαν Μέρφι, Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να συνθέτουν μία dream team του σινεμά.

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στη δεύτερη θέση των εκτιμήσεων και το έργο του Αλεξάντερ Πέιν, «The Holdovers» συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα, σε αρκετά υψηλότερες αποδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.