Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια-διαλέξεις με θέματα Γυναικολογίας-Μαιευτικής από την Τρίτη 12 Μαρτίου στο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»



Μετά την αποδοχή της από κοινού πρόσκλησής μας (Μ/Γ Κλινική Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, Διοίκησης Νοσοκομείου και Προέδρου του Τμήματος Μαιευτικής ΠΔΜ) από τον Διευθυντή της Γ΄ Μ/Γ Πανεπιστημιακής κλινικής ΑΠΘ Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, καθηγητή κ. Αθανασιάδη Απόστολου, με χαρά σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων-διαλέξεων με θέματα Γυναικολογίας-Μαιευτικής.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» μια φορά το μήνα. Οι ημερομηνίες, η θεματολογία και τα ονοματεπώνυμα των ομιλητών θα ανακοινώνονται στην αρχή κάθε μήνα.

Έχουμε ως στόχο η προσπάθεια μας να συμβάλει στη μετάδοση των πλέων σύγχρονων επιστημονικών γνώσεων και εφαρμογών στον τομέα της «Γυναικολογίας-Μαιευτικής».

Το πρώτο μάθημα αυτού του κύκλου θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή κ. Αθανασιάδη Απόστολο την Τρίτη 12-03-2024 και ώρα έναρξης 10:30 π.μ. με θέματα:

Αρχόμενη κύηση

Υπερηχογραφική εκτίμηση κύησης τρίτου τριμήνου

Θα υπάρξει ζωντανή εφαρμογή υπερηχογραφικού ελέγχου σε κυήσεις τρίτου τριμήνου.

Η πρόσκλησή μας απευθύνεται προς όλους τους συναδέλφους, όλων των βαθμίδων των επιστημόνων υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, μαίες, φοιτητές).

 

Με τιμή,

Καλλιόπη Θ. Αντωνιάδου

Διευθύντρια Μ/Γ Κλινικής

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων-διαλέξεων είναι ΔΩΡΕΑΝ και μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου θα χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η εγγραφή σας στα σεμινάρια γίνεται μέσω της εξής φόρμας εγγραφής:

https://forms.gle/RbGDfekEc1q9kwPRA

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση σας και σας περιμένουμε…!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.