Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου



Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου που συνεχίζει να κατακτά κορυφές και να προκαλεί παγκόσμιο θαυμασμό με τα κατορθώματά του.

Το δέκατο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του και το δεύτερο συνεχόμενο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέκτησε το Σάββατο στη Γλασκόβη ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους σε έναν τελικό που είχε σασπένς μέχρι το τέλος με τα 8,22 μ. που έκανε στο πρώτο του άλμα στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Ματία Φουρλάνι στην πρώτη του προσπάθεια.
Ο Ιταλός στην τέταρτη προσπάθεια πέρασε μπροστά με τα 8,10 μ. που σημείωσε όμως ο Τεντόγλου δεν το άφησε «αναπάντητο».

Στο τέταρτο άλμα απάντησε με 8,15 μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η χώρα μας κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 14ο στην ιστορία της.

Μερικές ώρες αργότερα έλαβε χώρα η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου που έκανε υπερήφανη για ακόμη μία φορά την Ελλάδα.

www.in.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.