Λιβάνιος: ‘δουλεύουμε σκληρά για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση’- Συνάντηση με τους Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Τα θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία όπως η βίαιη απολιγνητοποίηση, το δημογραφικό και μια σειρά ζητημάτων τέθηκαν στη συνάντηση των Δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας με τον  αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών, Θεόδωρο Λιβάνιο, λίγο μετά τις 7μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΠΕΔ στην Κοζάνη.

Ο αν. Υπουργός τόνισε πως “δουλεύουμε σκληρά για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση. Θα ακούσω τις προτάσεις για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση όπως κάνουμε πάντα”, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ανέφερε πως η Δυτική Μακεδονία έχει κάνει σημαντικά βήματα. Είμαι εδώ για να σας ακούσω να κάνουμε συζήτηση’.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΔ και Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου, έδωσε στον Υπουργό γραπτό υπόμνημα με τα θέματα που απασχολούν σήμερα την αυτοδιοίκηση α’ βαθμού , ζητώντας από την κεντρική πολιτική σκηνή την άμεση παρέμβασή της.

Στη συνέχεια με τη σειρά τους οι Δήμαρχοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και τις ερωτήσεις τους, στο Υπουργό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, η Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης και  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Λιβάνιος: ‘δουλεύουμε σκληρά για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση’- Συνάντηση με τους Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Ποια μετάβαση βρε μαυρογιαλουροι;
    Γιατί κοροιδευετε τον κοσμο;
    Σε Ινδιάνους μιλάτε για καθρεφτάκια;
    Άιντε μεταβείτε σε καμιά χασαποταβερνα,
    σαν κομμένοι μου φαίνεστε,από το λίγο
    φαί.
    Και δίπλα του;
    Οι μαχαιροπιρουνοχρήστες,το μόνον
    Που μάθανε από το 2019,από τότε
    Που μας ζάλισαν για τη μεταβαση!
    Κι αυτή η μετάβαση με τι ερχεται;
    Έρχεται στην πλατη της χελώνας!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.