Κοζάνη: Μεγάλη σύλληψη της ομάδας ΔΙΑΣ – Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης




Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 50 ετών περίπου, προέβη η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής που κινούνταν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στην Κοζάνη,  έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, θεωρήθηκε ύποπτος και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης .

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και στο όχημά του, προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του,  ότι δηλαδή βρισκόταν σε  διαδικασία εξέλιξης τηλεφωνικής απάτης .

Από τα στοιχεία της Αστυνομίας, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άντρας έκανε τον διαμεσολαβητή, αφού είχε στηθεί η τηλεφωνική απάτη , εκείνος πήγαινε να παραλάβει το χρηματικό ποσό από τα υποψήφια θύματα .

Σε βάρος του 50χρονου άντρα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης και απάτης κατ εξακολούθηση  σε προηγούμενο χρόνο σε διάφορες περιοχές πανελλαδικά.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, ακολούθησαν σωρεία καταθέσεων πολιτών που έπεσαν θύμα τηλεφωνικής απάτης.

Σε κάθε περίπτωση η Ασφάλεια Κοζάνης, θα αξιοποιήσει τα στοιχεία που σχετίζονται με την δραστηριότητα του συλληφθέντα.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες, όταν δεχτούν τέτοιου είδους τηλεφώνημα για υποτιθέμενο ατύχημα που εμπλέκεται συγγενικό τους πρόσωπο, όπως επικαλούνται οι δράστες, ενώ σε κάθε περίπτωση οι πολίτες θα πρέπει άμεσα να ειδοποιούν την Αστυνομία .

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Μεγάλη σύλληψη της ομάδας ΔΙΑΣ – Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.