Κοπή πίτας των τμημάτων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”



Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» πραγματοποίησε την Κυριακή το μεσημέρι, 4 Φεβρουαρίου στο «Μετόχι» Βελβεντού την κοπή της πίτας των τμημάτων του. Η εκδήλωση περιλάμβανε κι ένα δείγμα δουλειάς των παιδιών της ορχήστρας του συλλόγου, των φωνητικών συνόλων και του παιδικού – εφηβικού τμήματος Μουσικοχορευτικής παράδοσης. Ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι με τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας.

Εντυπωσίασαν περισσότερο απ’ όλους τα παιδιά που γι’ άλλη μια φορά έδειξαν το ταλέντο τους. Η ορχήστρα τους μαζί με τις καταπληκτικές φωνές των παιδιών αποτέλεσαν ένα τέλειο μουσικό σύνολο. Στη συνέχεια τα παιδιά του τμήματος Μουσικοχορευτικής παράδοσης ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο χορό πάνω στην πίστα.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο «Μετόχι» μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλική και οικογενειακή. Ενθουσιάστηκε από τα παιδιά και τα καταχειροκρότησε. Είναι τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας, που κρατάνε όρθιο το σύλλογό μας και τον οδηγούν από επιτυχία σε επιτυχία. Τους ευχαριστούμε όλους.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας – Θράκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αλλά έστειλε χαιρετισμό, που διαβάστηκε απ’ τον πρόεδρο του συλλόγου.

Οφείλουμε να σταθούμε στον Περιφερειάρχη μας, κύριο Γιώργο Αμανατίδη, που και αυτή τη φορά ήταν παρών στην εκδήλωση του συλλόγου μας με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Πάντα έχει να μας πει ένα καλό λόγο. Αντλούμε απ’ αυτόν δύναμη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε και στο μέλλον ολοζώντανο το σύλλογό μας, αυτό το διαμάντι του τοπικού πολιτισμού. Άλλωστε, είναι και προς όφελος της Περιφέρειας. Κύριε Περιφερειάρχη, σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μας.

Απ’ τη μεριά του Δήμου Βελβεντού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Καμκούτης Θωμάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τράντα Ιωάννα και Φυλαχτός Γιάννης, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχόμαστε στα μέλη των τμημάτων, στους δασκάλους: Παπά Αλεξάνδρα, Καλέα Λάζαρο, Λάσπα Βασίλη, Γκόγκο Γιάννη, στους γονείς των παιδιών που πάντα στηρίζουν το σύλλογο και στους φίλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.