Ευχάριστη έκπληξη για τον Κασσελάκη στην Κοζάνη – Γυναίκα του χάρισε θεραπευτικές πέτρες – ‘Θα τις δοκιμάσω σίγουρα το έχω ανάγκη’ – Δείτε το βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Μια ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. Στέφανος Κασσελάκης κατά την έξοδο του από το Περιφερειακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, γυναίκα από την Κοζάνη που βρέθηκε στο συνέδριο, του χάρισε θεραπευτικές πέτρες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, είναι γνωστή στην πόλη για τις υπηρεσίες ευεξίας που παρέχει.

Η ίδια τον πλησίασε και αφού τον συνεχάρει, του είπε χαρακτήριστικα : ” Αυτές είναι θεραπευτικές πέτρες, ασβεστίτη για να είστε πάντα ανανεωμένος “.

Ο κ.Κασσελάκης με τη σειρά του την ευχαρίστησε, της έκανε μια θερμή αγκαλιά και απάντησε ‘θα τις δοκιμάσω σίγουρα το έχω ανάγκη’.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχάριστη έκπληξη για τον Κασσελάκη στην Κοζάνη – Γυναίκα του χάρισε θεραπευτικές πέτρες – ‘Θα τις δοκιμάσω σίγουρα το έχω ανάγκη’ – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.