Στην πόλη Fujairah των Αραβικών Εμιράτων θα βρεθεί ο κ. Αλμασίδης Χρήστος, προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη



 

Για την Fujairah πρωτεύουσα του εμιράτου της Fujairah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναχωρεί αύριο Παρασκευή  2 Φεβρουαρίου 2024 ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας, κύριος Αλμασίδης Χρήστος.

Ο προπονητής του συλλόγου μας θα ταξιδέψει για να σταθεί δίπλα στον  αθλητή του συλλόγου μας Απόστολο Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου, Αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Ανδρών και μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας για το 2024, στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg, ο οποίος βρίσκεται ήδη εδώ και 2 εβδομάδες στα Εμιράτα, συμμετέχοντας σε διεθνές camp Ταεκβοντό για προετοιμασία.

Ο κύριος Αλμασίδης Χρήστος θα καθοδηγήσει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή  στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ταεκβοντό  G2, την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024, με σκοπό την κατάκτηση πολύτιμων βαθμών ενόψει της Ευρωπαϊκής ολυμπιακής πρόκρισης, που θα διεξαχθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας 9 και 10 Μαρτίου του 2024.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, η επιστημονική ομάδα υποστήριξής του και οι προπονητές, είναι στο πλευρό του αθλητή μας σε κάθε του προσπάθεια, η οποία τιμά τον σύλλογό μας, την πόλη μας την Κοζάνη και φυσικά το Ελληνικό Ταεκβοντό .

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν !!!c

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στην πόλη Fujairah των Αραβικών Εμιράτων θα βρεθεί ο κ. Αλμασίδης Χρήστος, προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.