Μίνι τζαζ φεστιβάλ “4 Fridays for 4 drummers “ στo 101 Rock blues bar στον Κρόκο Κοζάνης



Ο σύλλογος Φίλοι της τζαζ μουσικής στην Κοζάνη  διωργανώνει ένα μίνι τζαζ φεστιβάλ “4 Fridays for 4 drummers “ στo 101 Rock blues bar στον Κρόκο Κοζάνης τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου από τις  2/2 έως και 23/2 για τέσσερα  jazz live όπου μετά την συναυλία θα ακολουθεί Jam session απο μουσικούς που θα παρευρίσκονται  εκεί.
Οι τέσσερις ντράμερ της τζαζ που ζουν στην Κοζάνη ο Σωτήρης Κουτσουνάνος – Μανώλης Κουτσουνάνος – Στέφανος Μεϊχανετσίδης και Φώτης Βακουφτσής σε συνεργασία με τον Σύλλογο προσκαλούν μουσικούς απο την Κοζάνη και Θεσσαλονίκη  για να  παρουσιάσουν στο κοινό της Κοζάνης υπέροχες συναυλίες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσεις προσκαλούν όλους τους μουσικούς που μπορούν και έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στα live θα έχουν την ευκαιρία να τζαμάρουν με τους καλεσμένους.
Συμμετέχουν οι παρακάτω μουσικοί:

2/2
Χάρης Καπετανάκης sax. Σάκης Ζαχαριάδης guitar.  Νίκος Καραδήμος bass. Σωτήρης Κουτσουνάνος drums.

9/2
Γιώργος Τζούκας piano. Γιάννης Οικονομίδης trumpet  Κώστας Σαπαλίδης guitar. Ντίνος Μάνος bass.  Κουτσουνάνος Μανώλης drums. Χρύσα Λαζαριώτου vocals.

16/2
Κώστας (Zampia) Αντωνόπουλος guitar. Θάνος Τσακιλτζίδης sax.  Πέτρος Δαμιανίδης bass. Στέφανος Μεϊχανετσίδης drums.

23/2
Φίλλιπος Κωσταβέλης piano. Θοδωρής Κότσιφας guitar. Δημήτρης Χριστόνης bass. Φώτης Βακουφτσής drums.

Ευχαριστούμε πολύ του όλους τους καλεσμένους μας  που ανταποκρίθηκαν άμεσα για στηρίξουν τον Σύλλογο Φίλοι της τζαζ μουσικής στην Κοζάνη με την άμεση ανταπόκριση τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.