Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Τον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου βράβευσε η ΕΟΕ



Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης των διακεκριμένων αθλητών που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών . 

Το παρόν έδωσαν στην διοργάνωση , ο υφυπουργός αθλητισμού, κύριος Βρούτσης , ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού , κύριος Μαυρωτάς , ο πρώην υπουργός αθλητισμού κύριος Αυγενάκης , προέδροι των ομοσπονδιών και φυσικά ο οικοδεσπότης , κύριος Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΕ .

Από τον σύλλογο μας βραβεύθηκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου για την ευρωπαϊκή του διάκριση το 2023 που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στα European Games στην Πολωνία .

Τον αθλητή του συλλόγου μας συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος και ο Μάνατζερ κύριος Ηλίας Πάνου .

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την εξαιρετική διοργάνωση που πραγματοποίησε προς τιμή των αθλητών , εφάμιλλη με το μέγεθος των διακρίσεων και των επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών καθώς και του δικού μας αθλητή που εδώ και μια δεκαετία επαναλαμβάνει διεθνείς διακρίσεις .

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.