“Τροχονόμος Βαρβάρα” – Η μικρή 7χρονη από την Κοζάνη που αγαπάει την Τροχαία – “Θα κάνουμε μαζί υπηρεσία”, της είπε ο Αστυνομικός



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Η Βαρβάρα είναι μόλις 7 ετών από την Κοζάνη και η αγάπη της για την  Αστυνομία είναι έκδηλη ήδη από το μικρό της ηλικίας της.

Η επιθυμία  της να γνωρίσει από κοντά τους Αστυνομικούς της Κοζάνης, έγινε πραγματικότητα το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στον κυκλικό κόμβο Κοζάνης – Κρόκου, όπου βρέθηκε με τον πατέρα της εκεί, για τα τελευταία ψώνια των ημερών .

Οι Αστυνομικοί της Τροχαίας Κοζάνης, παρόλο το δύσκολο έργο τους λόγω των ημερών, υποδέχτηκαν θερμά την μικρή Βαρβάρα, της εξήγησαν πόσο όμορφο αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο είναι το έργο τους και έδωσαν μια μελλοντική υπόσχεση:  “Θα κάνουμε μαζί υπηρεσία” , είπε στην μικρή 7χρονη ο Αστυνομικός που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας  .

Το συγκεκριμένο θέαμα ήταν ότι πιο όμορφο στο κλίμα των ημερών, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά , ότι η Αστυνομία, βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά .

Το KOZANILIFE.GR, βρέθηκε στο σημείο και αποθανάτισε την όμορφη αυτή  στιγμή .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.