Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς: Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για την έξοδο σας!



 

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά με μια εκρηκτική εορταστική  ατμόσφαιρα.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς τα μαγαζιά εστίασης προτείνουν μενού με στοιχεία υψηλής γαστρονομίας και γιορτινές συνταγές με ελληνικές εκπλήξεις, αλλά και comfort μενού.

Εντυπωσιακά σερβιρίσματα, σπάνια κρασιά, live μουσικές και party με Djs που θα ικανοποιήσουν την γευστική σου παλέτα και θα δώσουν το απαραίτητο glamour σε αυτές τις ξεχωριστές μέρες του χρόνου, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη!

Για να απολαύσεις φαγητό, ποτό, τον καφέ σου ή να κάνεις το ρεβεγιόν σου σε γιορτινό mood, το KOZANILIFE.GR, προτείνει επιλογές για να γίνουν οι φετινές γιορτές ξεχωριστές.

Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και περιπλανηθείτε σε ένα γιορτινό ταξίδι…

Καλές Γιορτές!

 


Bo Cafe 

Το διαχρονικό & αγαπημένο στέκι της πόλης, πιστό στο ραντεβού του και στις γιορτές! 

Πιστό στο ραντεβού το αγαπημένο στέκι του κόσμου, το BO CAFE στην Κοζάνη, φόρεσε για ακόμη μια φορά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Διαχρονική αξία στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης , για τον καφέ το πρωί , το τσίπουρο το μεσημέρι με τους λαχταριστούς μεζέδες και το βράδυ το ποτό, με μουσικές & χάλκινα που δίνουν ξεχωριστή χροιά στη διασκέδασή σας.

Ένα μαγαζί με τόση αγάπη & μεράκι φτιαγμένο από τους ιδιοκτήτες που σε κάθε περίσταση οι άνθρωποι του BO CAFE, βρίσκονται πάντα εκεί με χαμόγελο.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων στο  BO CAFE μπορείτε να απολαύσετε  σε παραδοσιακούς & χάλκινους ρυθμούς με τον Γιάννη Γρίβα στο κλαρίνο, τον Στέλιο Παπαδήμο στο τραγούδι και την ορχήστρα τους, ενώ την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου με το ‘Κοζανίτικο Τακίμι’.

Κυριακή λίγο μετά τη 1μ.μ. το μεσημέρι, να είστε όλοι εκεί!

Καλές Γιορτές από το αγαπημένο στέκι της πόλης !

 

 

Πλ. Νίκης 13, Κοζάνη

Facebook: Bo Cafe

 


Camelot Coffees & Spirits 

Η ανεβστική μουσική και η ωραία διάθεση προσθέτουν extra πόντους στην έξοδό σου! 

Το Camelot Coffees & Spirits ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά μαγαζιά της πόλης, είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έντονης απόλαυσης στις γιορτινές σου εξόδους!

Για την εορταστική περίοδο η ομάδα του Camelot Coffees & Spirits, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με Djs και live event, υποσχόμενοι να σου προσφέρουν την ξεχωριστή επιλογή διασκέδασης που έψαχνες!

Από 22 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, η διασκέδαση βρίσκεται στο Camelot Coffees & Spirits!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 021120

 

Ανδρέα Παπανδρέου 34, Κοζάνη 

Facebook: Camelot Coffees & Spirits

Instagram: camelot2017_coffeespirits

 


DOUFAS DELLUXE MUSIC HALL

Μια ολοκληρωμένη γευστική και μουσική πρόταση για την αλλαγή του χρόνου!

Το DOUFAS DELLUXE MUSIC Hall υποδέχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με live μουσική και υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι σε γεύσεις γιορτινές!

Η ομάδα του DELLUXE MUSIC HALL έχει ετοιμάσει μια αξέχαστη εμπειρία δείπνου, για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πλούσιο δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα.

Ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική για τραγούδι, χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Τηλέφωνο κρατήσεων:6932201514

 

7ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας

Facebook: Doufas • deluxe music hall

Instagram: doufas_deluxe_music_hall

 


Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Event Plaza με ρυθμούς 70’s , 80’s, 90’s, 00’s για ένα ξέφρενο πάρτι

Για μία δυναμική εκκίνηση της νέας χρονιάς με πολύ χορό και super εορταστική διάθεση!

H αίθουσα δεξιώσεων  του Event Plaza  μετατράπηκε σε disco ξυπνώντας μνήμες μιας άλλης εποχής που η αίγλη της έχει αφήσει ανεξίτηλες εικόνες διασκέδασης!

Πίσω από τα decks οι Djs George Batianis και EVAN NST θα μιξάρουν τις καλύτερες επιτυχίες των δεκαετιών 70’s , 80’s, 90’s, 00’s!

Σας περιμένουμε να αλλάξουμε τον χρόνο με ένα αξέχαστο party στο Event Plaza σε ξέφρενους ρυθμούς και  ατέλειωτο χορό!

Πλήρες μενού (φαγητό) 25€/ άτομο, χωρίς ποτό

Τηλέφωνο Κρατήσεων:  2461 020250 – 6945903747

 

 

5ο χλμ Κοζάνης-Λάρισας, Πετρανά Κοζάνης

Facebook: Event Plaza

 


Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Μετόχι Βελβεντού  

Καλαίσθητος στολισμός, εορταστική ατμόσφαιρα και ευφάνταστα γιορτινά πιάτα 

 

Μαγικά Χριστούγεννα και λαμπερή υποδοχή του νέου έτους με ζωντανή μουσική και πεντανόστιμο μενού ετοίμασε για εσάς το Μετόχι, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον χρώματα, αρώματα και έντονες γεύσεις στα πιάτα, θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Το Μετόχι, παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων που θα σε αφήσουν έκπληκτο!

Το menu της Πρωτοχρονιάς, ξεκινάει με ‘Φωλιές από ζύμη κουρού με μανιτάρια, τυρί κρέμα & bacon’. Δύο εξαιρετικές επιλογές σε γιορτινές σαλάτες  με ξηρούς καρπούς & σαγκουίνι η μία επιλογή με ψητό μανούρι, ρόδι & σάλτσα καρύδι η δεύτερη, ενώ  έρχεται το κυρίως γεύμα με πέντε επιλογές κρεατικών. Χοιρινό Κότσι με σάλτσα πορτοκαλιού & δεντρολίβανο, Χοιρινός γεμιστός λαιμός με bacon & blue cheese, καραμελωμένα κρεμμύδια με πουρέ γλυκοπατάτας, Κοτόπουλο γεμιστό με prosciutto, φρέσκο τυρί φέτα & μανιτάρια, Πρασοτηγανιά με γραβιέρα και το παραδοσιακό φαγητό γιαπράκια. Το επιδόρπιο υπόσχεται να είναι εκπληκτικό…

Κάντε κράτηση και απολαύστε τις ξεχωριστές γαστρονομικές εορταστικές προτάσεις στο Μετόχι Βελβεντού.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2464 032190

 

Επαρχιακή Οδός Καταφυγίου – Βελβεντού

Facebook: Μετόχι, Βελβεντός

Instagram: metohi_velventos

 


Μουσικές βραδιές & Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Οινοποιόν 

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε περιμένει σε έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο, με πινελιές παράδοσης!

Το εστιατόριο Οινοποιόν μέσα στη καρδιά της πόλης, έρχεται με μουσικές βραδιές και ένα γευστικό Πρωτοχρονιάτικο μενού που αν μη τι άλλο, θα αφήσει τον ουρανίσκο σας τόσο ικανοποιημένο, ώστε το 2023 να φύγει χορτάτο. 

Το μενού της Πρωτοχρονιάς επιμελήθηκε ο έμπειρος  chef Θωμάς Κατσάρας, με προσοχή στη γευστική λεπτομέρεια, για να σας δώσει όλες εκείνες τις γιορτινές πινελιές που θα σας αφήσουν έκπληκτους! 

Σας περιμένουμε  με μεγάλη χαρά να περάσουμε παρέα τις τελευταίες μέρες του χρόνου και να υποδεχτούμε το νέο έτος δημιουργώντας ξεχωριστές στιγμές με απολαυστικές γεύσεις και μοναδική ενέργεια!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2461 042004

 

 

Πίνδου 10, Κοζάνη

Facebook: Οινοποιόν

Instagram: oinopoion_kozani

 


Ostria Cafe 

Μαγευτική θέα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και μουσικές που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Η διακόσμηση και η αισθητική του Ostria Cafe σε συνδυασμό με την απαράμιλλη θέα στη λίμνη Πολυφύτου το κατατάσσει στους must προορισμούς και για τις γιορτινές μέρες.

Σε ένα πανέμορφο μέρος σε μια από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες του Νομού Κοζάνης θα συναντήσεις έναν ιδιαίτερο, μοντέρνο και ζεστό χώρο… που θα σε γοητεύσει.

Η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με καλό καφέ και φρέσκους χυμούς, το μεσημέρι για τσιπουροκατάσταση και το βράδυ για ποτό και cocktail, ενώ οι ψαγμένες προτάσεις του σε snack, μεζέδες,   έρχονται να ενισχύσουν τη γευστική σου παλέτα.

Την ατμόσφαιρα δένουν απόλυτα οι μουσικές επιλογές που εναλλάσσονται σε ρυθμούς ξένους και ελληνικούς ολοκληρώνοντας την διασκέδασή σας!

Απολαύστε τις ημέρες των γιορτών στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Νεράιδας με την ακαταμάχητη θέα!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2464 023508

 

Νεράιδα

FacebookOstria

Instagramostria_cafe_snackbar

 


RestoBar 

Παρέα και φέτος στις γιορτές με εορταστική διάθεση, ζεστή φιλοξενία & ζωντανή μουσική!

Το ‘RestoBar’ στην Μ. Μερκούρη & Κων/νου Καραμανλή, σας προσκαλεί όλους να γιορτάσoυμε μαζί τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου!

Τα Χριστούγεννα και κυρίως η Πρωτοχρονιά για όλο τον κόσμο ενέχει μεγάλη σημασία για κάθε άνθρωπο. Γι’ αυτό και ο καθένας επιλέγει να εκμεταλλευτεί εκείνη τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο και να διασκεδάσει όπως εκείνος επιθυμεί.

Το ‘RestoBar’ έχει φροντίσει να σας κάνει αυτές τις μέρες πιο ευχάριστες.

Με ένα εορταστικό μενού που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια η ομάδα του RestoBar, σε συνδυασμό με την μουσική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι καλλιτέχνες, οι βραδιές θα μείνουν αξέχαστες!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα!

 

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 24610 38974

 

Μ. Μερκούρη και Κ. Καραμανλή -Κοζάνη

Facebook: RestoBar

Instagram: resto.bar__

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.