Εντατικοί έλεγχοι σε καταστήματα εστίασης για το τσιγάρο : Τσουχτερά πρόστιμα στα μαγαζιά – 2.000ευρώ σε κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματα εστίασης στην Κοζάνη, για τον αντικαπνιστικό νόμο .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, σε κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 2.000ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου .

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται στα καταστήματα εστίασης για την παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου είναι τσουχτερά για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενώ ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι η έλλειψη της σήμανσης “απαγορεύεται το κάπνισμα”, αποτελεί παράβαση με πρόστιμο 500ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες σε αντίστοιχους ελέγχους της Αστυνομίας σε καταστήματα εστίασης στην Κοζάνη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης, επιβλήθηκαν πρόστιμα για τις ίδιες παραβάσεις .

 

2 σχόλια στο άρθρο “Εντατικοί έλεγχοι σε καταστήματα εστίασης για το τσιγάρο : Τσουχτερά πρόστιμα στα μαγαζιά – 2.000ευρώ σε κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη

  1. από τα πρόστιμα αυτά
    κι από τουςρουφιανους που
    θα δείχνουν επαγγελματίες που δε Δίνουν
    αποδείξεις, θα δίνει ο μητσοτακης τα
    επιδοματα 150 ευρώ σε νέους και 200 ευρώ
    σε ευάλωτους κι αναγκεμενους!
    τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν ,το άνθρωπο
    που την εισαγαγε ,τον πολιτικο απατεωνα,ΚΑΝΕΙΣ!
    Ο γελοιος!
    βγαίνει στο τικ τοκ και βγάζει λαγους
    απο καπέλα,χασκογελάει σαν ηλιθιος
    και 57 γονείς περιμένουν δικαιωση για τα παιδιά τους
    και χιλιάδες Έλληνες ,ουτε φτερούγες
    απο κοτοπουλο ,δε θα ψήσουν ανήμερα Χριστουγεννων!
    Ο αρλεκινος που έβαζε 300 ευρώ πρόστιμο
    στον παππού που έβγαζε τη μάσκα για να φταρνίστηκε
    και τα λεφτά εκεινα;τα έδινε ο απατεώνας ,ως επίδομα, τάχα μου,τάχα μου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.