Χάθηκε 4χρονο αγόρι στην Κοζάνη – Βρέθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 4χρονου αγοριού από την Κοζάνη , που διέφυγε της προσοχής των γονιών του .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το ανήλικο αγόρι εντοπίστηκε στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης λίγο πριν τις 7μμ, από διερχόμενους πολίτες όπου  κάλεσαν την Αστυνομία .

Στο σημείο βρέθηκαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, όπου χάρη στην άμεση επέμβαση τους, ο 4χρονος λίγο αργότερα παρελήφθη από την μητέρα του .

Έπειτα από αυτή την περιπέτεια του μικρού Στέλλιου, αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στον σωστό χειρισμό των Αστυνομικών, ο μικρός 4χρονος έμεινε ήρεμος και ψύχραιμος μαζί με τους Αστυνομικούς καθ’ όλη τη διάρκεια που περίμεναν την μητέρα του , ενώ στο τέλος της περιπετειας του, έγινε επιστήθιος φίλος με τους Αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  οι γονείς καλό είναι να μη μεταφέρουν λάθος εικόνα για την Αστυνομία στα παιδιά, γιατί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η Αστυνομία είναι αυτή που θα πρέπει να διαχειριστεί το παιδί ώστε να παραμείνει ψύχραιμο , ενώ η Αστυνομία για το κοινωνικό αυτό μήνυμα , διοργανώνει αντίστοιχες δράσεις.

4 σχόλια στο άρθρο “Χάθηκε 4χρονο αγόρι στην Κοζάνη – Βρέθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

  1. Πατέρας τριών παιδιών

    - Edit

    Απαντήστε

    Απορία έχω να δω τι σουλουπια είναι αυτοί οι γονείς. Πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο 4 χρονών και να χάνεται. Που ζούμε??? Μιλάμε για ένα μωρό πως το αφήνεις από τα μάτια σου σε τόσο μικρή ηλικία. Βάζω στοίχημα είναι οι γονείς με Φρέντο στο χέρι και τσιγαρακι στο στόμα

  2. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΥΟ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.