Δήμος Βοΐου: Ανάπλαση κεντρικού δρόμου Σιάτιστας, προϋπολογισμού 1.035.000,00€



 

Σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Αθανασίου  και του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου της αναδόχου Κ/ΞΙΑΣ «ΤΡΑΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ- ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ», σύμβαση έργου που περιλαμβάνει την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου Σιάτιστας.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση και την αποκατάσταση τμήματος του κεντρικού δρόμου της πόλης της Σιάτιστας και των πεζοδρομίων αυτού, από την περιοχή του Δημαρχείου έως την περιοχή «Φούρκα» – Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου.

Κύριος στόχος της υλοποίησης του έργου είναι η αναβάθμιση  της αισθητικής και η αποκατάσταση της λειτουργικότητας της περιοχής.

Η χρηματοδότηση προέρχεται: α) από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με ποσοστό 48,31% και β) από το Ε.Α.Π- Π.Δ.Μ. 2012-2016  με  ποσοστό 51,69%.

Αποτελεί το δεύτερο, από μια σειρά σημαντικών έργων κοινωφελούς χαρακτήρα για την πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.