Eκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου



 

Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με την άτυπη ομάδα νέων Σιάτιστας «Humans First» διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:30, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής έργων της Wafa Chrigui, ομιλίες ειδικών και διαδραστικό εργαστήρι αλληλεπίδρασης του κοινού με τους ομιλητές.

Φορείς που συμμετέχουν μέσω εκπροσώπων τους: Κ.Μ.Ψ.Υ. ΕΨΥΚΑ, Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης, Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, Δήμος Βοΐου, ομάδα νέων Humans First

2 σχόλια στο άρθρο “Eκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου

  1. Τι άμυαλη αφέλεια να ελπίζουμε εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών όταν η οπαδική βία «σαρώνει» τη χώρα, μορφή επιδημίας η σχολική βία και εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα.
    Και τι υποκρισία όταν παγκοσμίως προωθείται το ουδερόθρησκο κράτος και το ουδέτερο φύλο ; !
    -Χριστέ, βγες έξω από τα σχολεία. Εμείς δεν θέλουμε αγίους . Εμείς θέλουμε αγρίους.
    -καθηγητής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου της Καλιφόρνιας, απολογήθηκε την ώρα του μαθήματος επειδή χρησιμοποίησε τον όρο “έγκυες γυναίκες” !!! https://www.naturalnews.com/2021-07-30-medical-schools.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.