4+1 χειμωνιάτικα combos που είναι ό,τι χρειάζεσαι για τέλεια casual σύνολα



Είναι γεγονός ότι ο χειμώνας είναι προ των πυλών και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα πρώτα κρύα. Καθώς η μέρα μικραίνει και οι θερμοκρασίες πέφτουν, η ανάγκη για ζεστασιά και coziness μας χτυπάει όλο και πιο δυνατά την πόρτα. Έφτασε η ώρα λοιπόν να αναδιαμορφώσουμε τη ντουλάπα μας και να φέρουμε στο προσκήνιο τα χειμερινά μας ρούχα, που θα συνοδεύσουν με άνεση και στυλ όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία και θες να μάθεις ποια είναι τα πιο όμορφα χειμωνιάτικα combos αυτής της σεζόν, αυτό το άρθρο είναι ειδικά για σένα. Παρακάτω λοιπόν σου έχουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς για να φτιάξεις τέλεια casual ντυσίματα. Πάμε να τους δούμε!

  • Τζιν και μακρύ παλτό

Αν και εσύ δε θες να αποχωριστείς το αγαπημένο σου τζιν και αυτόν το χειμώνα, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα και είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Τι θα έλεγες λοιπόν να το συνδυάσεις με ένα μακρύ παλτό και να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση. Εμείς θα σου λέγαμε να το δοκιμάσεις, καθώς είναι ένας συνδυασμός που δε βγαίνει ποτέ από τη μόδα.

Ενίσχυσε το look με casual ρούχα, όπως είναι ένα ζεστό πουλόβερ ή ένα κομψό ζιβάγκο, και φόρεσε τα μποτάκια της αρεσκείας σου. Μόλις δημιούργησες ένα καθημερινό outfit που δε θα σε απογοητεύσει!

  • Πουλόβερ και φούστα

Αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο casual chic look για all day εμφανίσεις, τότε σου έχουμε καλά νέα. Θα χρειαστείς απλά τη midi φούστα σου και ένα oversized πουλόβερ. Για έξτρα coolness, μπορείς να επιλέξεις ένα ομοιόμορφο ντύσιμο με κομμάτια που ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα. Συνόδευσε το σύνολο με knee-high μπότες ή φινετσάτες γόβες και είσαι έτοιμη να αδράξεις τη μέρα.

Για τις βραδινές σου βόλτες, μπορείς πάντα να προσαρμόσεις το συγκεκριμένο στυλ και να φορέσεις πιο ιδιαίτερα κομμάτια. Για παράδειγμα, μία midi sparkling φούστα συνδυάζεται άψογα με το αγαπημένο σου ζιβάγκο και κλέβει όλα τα βλέμματα. Κλείδωσε το outfit με πέδιλα και μία μικρή τσάντα και είσαι έτοιμη να λάμψεις.

  • Σαλοπέτα και πουλόβερ

Για να πετύχεις αυτό το look, θα χρειαστείς μία σαλοπέτα σε στυλ φορέματος και ένα casual πουλόβερ. Ο συνδυασμός της άνετης γραμμής της σαλοπέτας με τη θηλυκή αίσθηση του φορέματος δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ενώ παράλληλα το πουλόβερ θα σε κρατήσει ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας. Προτίμησε σαλοπέτα με κοτλέ ύφασμα, καθώς αποτελεί το νούμερο ένα trend της σεζόν και παίξε με τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μην αμελήσεις να προσθέσεις στο look ένα καλσόν και φυσικά τα λατρεμένα σου μποτάκια. Για ένα πιο βραδινό στυλ, ενίσχυσε το ντύσιμο με έξτρα λεπτομέρειες, όπως είναι ένα καλσόν με σχέδια και ψηλές μπότες.

  • Φόρεμα πουλόβερ και μπότες

Μία casual, αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκή επιλογή, είναι ο συνδυασμός του oversized πουλόβερ με μπότες ή μποτάκια. Φρόντισε το πουλόβερ να είναι αρκετά μακρύ, ώστε να δημιουργεί το εφέ φορέματος και να μπορείς να κινείσαι άνετα μέσα στη μέρα. Πρόσθεσε ένα καλσόν για να είσαι πάντα ζεστή και πειραματίσου με πουλόβερ σε διάφορα χρώματα, τα οποία δημιουργούν διαφορετικές εμφανίσεις.

Αν θες να ξεχωρίσεις και να αναβαθμίσεις το casual look, μπορείς να φορέσεις ένα μακρύ πουκάμισο μέσα από το πουλόβερ και να το σταθεροποιήσεις με μία ζώνη. Επίλεξε όμορφα αξεσουάρ και κοσμήματα και κάνε την κάθε σου βόλτα… catwalk.

  • Αμάνικο γιλέκο και πουκάμισο

Αν ψάχνεις τον τρόπο να αναβαθμίσεις το καθημερινό office look, η λύση κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο combo. Για πιο σοφιστικέ, αλλά και κομψά ντυσίματα, πειραματίσου με ένα αμάνικο γιλέκο και ένα πουκάμισο. Επένδυσε σε αυτά τα must have κομμάτια της σεζόν και πέτυχε αυστηρά outfits, κατάλληλα για το εργασιακό περιβάλλον. Συνόδευσέ τα με ψηλόμεσο τζιν ή tailored παντελόνι και τα αγαπημένα σου μποτάκια.

Στην περίπτωση που είσαι λάτρης του ανδρόγυνου look, μπορείς να προσθέσεις μία γραβάτα πάνω από το γιλέκο, η οποία θα αλλάξει αμέσως το χαρακτήρα του ντυσίματος. Τέλος, φρόντισε να κινηθείς μίνιμαλ στα αξεσουάρ και να επιλέξεις safe και κομψά items, που θα δώσουν μικρές λάμψεις στο σύνολο.

Αν έφτασες μέχρι εδώ, τότε σίγουρα πήρες κάποιες ιδέες για το πως να πετύχεις υπέροχα casual ντυσίματα για τις μέρες του χειμώνα. Μην ξεχνάς όμως ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι άνετα με τα ρούχα που φοράς και να νιώθεις ότι μέσα από αυτά μπορείς να εκφραστείς. Εξάλλου το στυλ είναι ξεκάθαρα οι προσωπικές επιλογές που κάνουμε και μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε ανάμεσα στο πλήθος. Καλό χειμώνα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.