Κάηκε ολοσχερώς η νταλίκα που μετέφερε 9 αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό στα διόδια Πολυμύλου – Κλειστό το ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη – Βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR,

Κάηκε ολοσχερώς η νταλίκα στην Εγνατία οδό,  2χλμ πριν τα διόδια Πολυμύλου, που μετέφερε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,  λίγο μετά τις 2πμ, ενώ η νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες κινούνταν στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη.

Από τη φωτιά κάηκαν ολοσχερώς 9 αυτοκίνητα , ενώ δεν φαίνεται να κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή .

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα Πυροσβεστικές δυνάμεις από Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, , Σέρβια και Νεάπολη , με 7 οχήματα και 15 άνδρες .

Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας από Κοζάνη – Θεσσαλονίκη , ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Ζωοδόχο Πηγή) .

Στο σημείο παραμένουν Πυροσβεστικές δυνάμεις για την πλύση του οδοστρώματος, καθώς και η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Προς ενημέρωση των οδηγών, το ακριβές σημείο του συμβάντος είναι το 225,5χλμ της Εγνατίας οδού, Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης .

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR :

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.