Με περισσότερες από 500 συμμετοχές ο Λασσάνειος Δρόμος 2023 στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος στον φετινό Λασσάνειο Δρόμο στην Κοζάνη με σταθμό εκκίνησης την κεντρική πλατεία της πόλης, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τα αθλητικά δρώμενα.

Στις 10:30π.μ. δόθηκε το σήμα εκκίνησης  για την πρώτη διαδρομή των 10,11χλ, ακολούθησε η δεύτερη των 5,11χλμ. και λίγο αργότερα δόθηκε η εκκίνηση των 500μ. για τα παιδιά. 

Η γιορτή του Λασσάνειου Δρόμου μετρά 40 χρόνια παρουσίας στη λίστα των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας τόνισε “χρόνο με τον χρόνο αυτός ο θεσμός κερδίζει ολοένα και περισσότερους συμμετέχοντες. Προχωράμε και δυναμώσουμε την πόλη μας, τους θεσμούς, εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν σχέση με τον πολιτισμό και την υγεία μας”.

Η  πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Κοζάνης Ευαγγελία Μητράγκα-Νάτσινα, τόνισε πως «συγκινητική ήταν η συμμετοχή των έξι ατόμων από το ΚΕΘΕΑ αλλά και άλλων 25 από τα Special Olympics, αυτό δίνει το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι το μέσο για την κοινωνική επανένταξη και το μέσο για να οδηγηθούν σε μία καλύτερη ζωή μακριά από εξαρτήσεις»

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Κοζάνης με τον ΟΑΠΝ (Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού Νεολαίας), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Φιλαθλητικού Συλλόγου Κοζάνης.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.