Φροντιστήρια Άξονας στην Κοζάνη: Η πιο ολοκληρωμένη επιλογή στην εκπαίδευση – 25% έκπτωση στις νέες εγγραφές μέχρι 7 Οκτωβρίου



 

Η πορεία μας στον χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 16 χρόνια ,σε συνδυασμό με τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται μας οδήγησαν στην δημιουργία του εκπαιδευτικού ομίλου Άξονα. Σκοπός του ομίλου είναι να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη επιλογή εκπαίδευσης σε όλους εσάς (μαθητές και γονείς) .

Έμπειροι καταξιωμένοι καθηγητές, πρότυπες εκπαιδευτικές μέθοδοι, σύγχρονα εποπτικά μέσα , σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό θεσμό του προσωπικού Εκπαιδευτικού Συμβούλου θα αναδείξουν ,θα αναπτύξουν αλλά και θα αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητες των μαθητών για να έχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο ανακαινισμένος χώρος ξεφεύγει από τα μέχρι σήμερα φροντιστηριακά πρότυπα και παρέχει στους μαθητές τις ιδανικές συνθήκες για το μάθημά τους.

Έχουμε δική μας πλατφόρμα ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Γονείς και μαθητές μπορούν οποτεδήποτε να ενημερώνονται τόσο για τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας, όσο και για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.

Τα μαθήματά μας γίνονται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του φροντιστηρίου επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας στο πλευρό της εκπαίδευσης.

Tα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή (4-5 ατόμων) προκειμένου να εντρυφούμε σε κάθε μαθητή ξεχωριστά αλλά και για να υπάρχει καλύτερη διάδραση κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου μας δεν έχουν μόνο πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και παιδαγωγική μεταπτυχιακή εξειδίκευση. Όλοι οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή.

Παρέχουμε δικά μας συγγράμματα τα οποία επιμελούνται οι καθηγητές του ομίλου. Τα συγγράμματα εκτός από θεωρία περιλαμβάνουν ποικιλία ασκήσεων για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζουμε στο φροντιστήριό μας το βραβευμένο ευρωπαϊκό ρόλο του εκπαιδευτικού συμβούλου (TUTOR). Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος είναι εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σε παιδαγωγικά θέματα που θα επιφορτιστεί με την παρακολούθηση και την καθοδήγηση του μαθητή σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της μαθησιακής του ικανότητας.

Κάθε εβδομάδα διεξάγεται πλήρες πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης στα πλαίσια μιας οργανωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η καταγραφή των επιδόσεων του μαθητή αποτελεί ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο .

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών, αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας και δίνει την δυνατότητα σε κάθε μαθητή να ξεχωρίσει.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Άξονας και ο προσωπικός σας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα είναι δίπλα σας πάντοτε για οτιδήποτε χρειαστείτε στην μετέπειτα πορεία σας.
Φροντιστήρια Άξονας: Μία επιλογή μονόδρομος που θα μπορέσει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας!
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!

Μέχρι το Σάββατο 07/10/2023 παρέχουμε 25% έκπτωση επί των διδάκτρων στις νέες εγγραφές.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΟΝΑΣ,
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 12, ΚΟΖΑΝΗ
Τηλ.: 24610 30111

https://www.facebook.com/axonaskozani.edu.gr/

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.