Τρεις διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Κοζάνη – Δείτε περισσότεραΑργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Τρεις διαρρήξεις σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε διαμερίσματα στην Κοζάνη .

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR,  διάρρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Θεσσαλονίκης, ενώ άλλες δυο περιπτώσεις διαρρήξεων σημειώθηκαν σε διαμερίσματα, στην οδό Ζήση Γιαχνίκα στην Κοζάνη .

Από τις οικίες αφαιρέθηκαν κοσμήματα και χρηματικά ποσά που εντόπισαν οι δράστες εντός των διαμερισμάτων , ενώ και στις τρεις περιπτώσεις, οι δράστες φαίνεται να παραβίασαν την κεντρική πόρτα των διαμερισμάτων .

Από τα πρώτα στοιχεία, ενδέχεται οι δράστες να είναι μεταφερόμενοι , δηλαδή να έχουν έρθει από άλλη περιοχή , ενώ σε κάθε περίπτωση, έρευνα για τα συμβάντα, διεξάγει η Ασφάλεια Κοζάνης .

Από τις πιο συχνές μεθόδους  που χρησιμοποιούν οι δράστες για να δρουν,  είναι  παριστάνοντας κάποιον τεχνικό υπηρεσίας, ή διανομέα φυλλαδίων, ώστε να αποκτούν πρόσβαση στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, ενώ σε δεύτερο χρόνο, διερευνούν τον χώρο στον οποίο θα δράσουν και μεταγενέστερα χτυπούν .

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες, καλό είναι :

– Να μην επιτρέπουν σε άγνωστα άτομα  την είσοδο εντός της πολυκατοικίας τους

– Να είναι παρατηρητικοί, πολλές φορές η παρατηρητικότητα των πολιτών έχει θετικά αποτελέσματα ως προς τον εντοπισμό των δραστών

– Οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθούν να ενημερώνουν άμεσα της Αστυνομία .

2 σχόλια στο άρθρο “Τρεις διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Κοζάνη – Δείτε περισσότερα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.