“Τούμπαρε” αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Κοζάνης- Λάρισας στο ύψος του Αεροδρομίου – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 10 π.μ. στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, στο ύψος του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το ιχ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. 

Από την ανατροπή του οχήματος προέκυψαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα .

Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα  η Τροχαία Κοζάνης για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην ζώνη ασφαλείας που φορούσε η οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο ““Τούμπαρε” αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Κοζάνης- Λάρισας στο ύψος του Αεροδρομίου – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Σπάνια βλέπω δημοσίευση,αλλά εγώ που κάνω σχεδόν κάθε μέρα αυτή την διαδρομή, δυστυχώς αυτό το βλέπω, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα! Πολλές φορές και δύο και τώρα που βρέχει…..Αυτό έγινε σήμερα,αλλά και εχθές,στο ίδιο σημείο!και πριν λίγες μέρες πάλι και και και…..Ο δρόμος είναι παράξενος, έχει κακή κλήση,λόγω της εισόδου για το αεροδρόμιο!Κάτι πρέπει να γίνει όμως, τουλάχιστον να μπει αντιολισθητικός τάπητας!Εκεί και με 50,60 χιλιόμετρα, υπάρχει κίνδυνος!Στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν χάσει την ζωή τους,πολλοί άνθρωποι και ακόμα,δεν έγινε τίποτα! Σχέδια για νέο δρόμο έχουν γίνει πολλές φορές και μάλιστα εδώ και 30,40,50 χρόνια!Και; Τίποτα,το ίδιο χάλι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.