ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνης:”Μπαμ” με Νίκο Κοροβέση!



 

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Χαλκίδα είναι γεννημένος στις 10 Αυγούστου 1991 (32), έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Πριν από την ομάδα μας έχει επίσης αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Πλατανιά και ΟΦΗ.

Πριν από τον Απόλλωνα Σμύρνης(τελευταία ομάδα), με τέσσερα χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ ως αρχηγός, ο “Κόρο” διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να δικαιώσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, για την επιλογή τους.

Παίκτης γεμάτος εμπειρία έρχεται με 277 αγώνες, 20.046 λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικό επίπεδο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 20 γκολ και 20 ασιστ, έρχεται με στόχο να ενισχύσει την ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της στην SL2.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τον προπονητή κ. Διγκόζη και τους ανθρώπους της ομάδας. Η Κοζάνη είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο που επέστρεψε στην Super League 2 μετά από 42 χρόνια. Κλειδί για μας, στη Super League 2, θα είναι η έδρα στην οποία πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί, όπως επίσης και εκτός έδρας ώστε και να έχουμε μια καλή βάση συγκομιδή βαθμών και πέτυχουμε τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Κοροβέση στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.