Άγριος καυγάς με επίθεση παρέας νεαρών από Κοζάνη στον Κήπο: Είχαν ακόμη και…taser-Ο Χάρης Κάτανας δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι όταν προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση



 

Άγριος καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κήπο, μετά από επίθεση παρέας νεαρών που είχαν έρθει από την Κοζάνη σε συνομήλικούς τους, οι οποίοι διασκέδαζαν σε μαγαζί της περιοχής, μετά το επιτυχημένο πάρτι Νεολαίας που είχε διοργανωθεί στο χωριό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η εν λόγω παρέα δημιούργησε το μεγάλο αυτό επεισόδιο, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ακόμη και…taser κατά των σχεδόν συνομήλικών τους νεαρών, ενώ κλήθηκε, φυσικά, και η αστυνομία, περιπολικό της οποίας έφτασε στον Κήπο.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, παρενέβη “πυροσβεστικά”, ειδικά για να προστατεύσει τα παιδιά που δέχθηκε επίθεση, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και τέως βουλευτής Χάρης Κάτανας, ο οποίος, όμως, δέχθηκε στο κεφάλι ένα γυάλινο μπουκάλι, καθώς πήγε να “χωρίσει” τους εμπλεκόμενους.

Πάντως να σημειωθεί ότι δεν είχαμε συλλήψεις, καθώς δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, ενώ η παρέα των νεαρών από την Κοζάνη πρόλαβε να αποχωρήσει από το σημείο.

kozamedia.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Άγριος καυγάς με επίθεση παρέας νεαρών από Κοζάνη στον Κήπο: Είχαν ακόμη και…taser-Ο Χάρης Κάτανας δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι όταν προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση

  1. Ο Κατανας ψήφισε ναι στα μνημόνια, όσοι έχουν μνήμη δεν ξεχνάνε. Η ντροπή δεν ξεπλένεται με ένα μπουκάλι

    1. Ευτυχώς ψήφισε ναι στα μνημόνια για να έχεις εσύ σήμερα ρεύμα νερό και ίντερνετ να γράφεις τις μπαρούφες σου.

      1. Σοβαρεψου ψεκασμενε τετραπλοεμβολιασμενε , κοίτα τι γράφεις. Είσαι επικίνδυνος να θεωρείς ότι έχουμε νερό και ρεύμα λόγο μνημονίων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.