Γαλλία: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονη που βιάστηκε από 19χρονο – Ο δράστης κατηγορείται και για κακοποίηση της αδερφής του



 

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μίας γυναίκας στη Γαλλία, με το θύμα να νοσηλεύεται εδώ και περίπου 12 ημέρες. Ο φερόμενος ως δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση από τις Αρχές και όπως φαίνεται, έχει «βαρύ» παρελθόν.

Την Παρασκευή ξεκίνησε και δικαστική έρευνα, ενώ παραδόθηκε στην εισαγγελέα η δικογραφία που περιλαμβάνει κατηγορία για βιασμό και άλλες βίαιες πράξεις εις βάρος της 29χρονης στην πόλη Σερμπούρ-αν-Κοταντέν της Γαλλίας στις 4 Αυγούστου.

Η 29χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το BFMTV. Παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι σήμερα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ανησυχητική.

Ο ύποπτος ομολόγησε
Ο ύποπτος φαίνεται πως είχε ξαναδεί το θύμα από κοντά αλλά δεν γνωρίζονταν.
Αφού συνελήφθη από τις Αρχές αρχικά αρνιόταν τα γεγονότα ενώ λίγο μετά τα παραδέχθηκε -χωρίς ωστόσο να πει πολλά.

Πέντε καταδίκες στο παρελθόν
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, η εισαγγελία ανέφερε ότι είχε καταδικαστεί «σε πέντε περιπτώσεις από τον δικαστή ανηλίκων και το δικαστήριο ανηλίκων για πράξεις φθοράς περιουσίας και βίας».

Κατά του 18χρονου είχε επίσης κινηθεί διαδικασία για βιασμό ανηλίκου που ξεκίνησε το 2019. Αυτή «απορρίφθηκε από την εισαγγελία το 2020 με την αιτιολογία ότι το αδίκημα δεν ήταν αρκετά σοβαρό», αναφερόταν επίσης στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο BFMTV, τα γεγονότα έλαβαν χώρα σε οικοτροφείο.

Ερευνάται για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος της αδελφής του
«Μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της αδελφής του βρίσκεται επί του παρόντος υπό διερεύνηση, αν και δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να προσδιοριστεί εάν τα γεγονότα αυτά έχουν αποδειχθεί ή όχι», ανέφερε επίσης η εισαγγελία σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Πέμπτη, στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και φυλακίστηκε την Παρασκευή.

ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.