Ο Δημήτρης Ιωαννίδης με τον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

Ονομάζομαι Ιωαννίδης Δημήτριος του Θεοδώρου και της Άννας. Γεννήθηκα στην Κοζάνη, είμαι παντρεμένος με την Μεντελή Χρύσα και έχουμε μια κόρη την Άννα. Μεγάλωσα σε χωριό, σε αγροτική οικογένεια και η ενασχόληση με τη γεωργία με παρότρυνε να αγαπήσω αυτόν τον τόπο ακόμα πιο πολύ.

Εργάζομαι ως δημοτικός υπάλληλος. Τελείωσα το 4ο Γενικό λύκειο Κοζάνης και το Επαγγελματικό λύκειο Κοζάνης τμήμα οχημάτων. Επίσης έχω τελειώσει τη σχολή υπαλλήλων γραφείου.

Εργάστηκα πολλά χρόνια στα ορυχεία Κοζάνης στον ιδιωτικό τομέα ως οδηγός και ως χειριστής. Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα με χαρακτηρίζουν.

Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης και το διάβασμα. Είμαι ενεργό μέλος του Ορειβατικού συλλόγου Κτενίου.

Πρωταρχικό μου μέλημα είναι να βοηθήσω τους κατοίκους του χωριού έτσι ώστε να μη νιώθουν αποκομμένοι και απομονωμένοι, πιστεύοντας ότι αξίζει να αναδείξουμε την ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν τα χωριά της Κοζάνης.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και διάθεση για δουλειά.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για τον τόπο.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.