Δύο νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

 

Ονομάζομαι Βαγγέλης Βητόπουλος του Ηλία και της Γραμμάτως. Γεννήθηκα στο Τρανόβαλτο Κοζάνης, αλλά από τον πρώτο χρόνο της ζωής μου ζω στην πόλη της καρδιάς μας, την Κοζάνη.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω δική μου τεχνική εταιρία στην μεταποίηση μετάλλων(αλουμινίου- σιδήρου)  από το 1995 μέχρι σήμερα. Από το 1996 μέχρι το 2008 διετέλεσα γραμματέας στο σωματείο των αλουμινο- σίδηρο κατασκευαστών και από το 2000 έως το 2008 μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνιών Αλουμινίου Σιδήρου).

Στην ηλικία των 11 χρόνων, έκανα τα πρώτα μου βήματα στον καλλιτεχνικό κόσμο, ξεκινώντας την μουσική μου παιδεία στην φιλαρμονική του δήμου, Πανδώρα.  Συνέχισα στο δημοτικό ωδείο παίρνοντας τα εξής πτυχία: ειδικό αρμονίας, τζαζ αρμονίας, αντίστιξη και ενοργάνωση μπάντας.

Η απόφαση μου να συμπορευτώ με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» στηρίζεται στο ότι είναι ένας συνδυασμός με όρεξη για δουλειά, δυναμικότητα για την λύση των προβλημάτων που απασχολούν την πόλη μας, έχει νέες ιδέες, νέα οράματα, δημιουργικότητα και με  πολύ αγάπη για την πόλη μας.

Μαζί με τον Γιάννη Κοκκαλιαρη,

«Μαζί για την Κοζάνη».

 

Ονομάζομαι Παπανικολάου Χρύσα, κατάγομαι από την Άνω-Κωμη, έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλω να συνδράμω στις συνθήκες βελτίωσης του τόπου μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.